За много хора идеята да се сблъскат мимоходом с член на британското кралско семейство може да се стори малко странна. Но когато живеете в Англия и посещавате заможно училище, има голяма вероятност.

Свързани новини

23.11.2022 11:23

Няколко факта за 40-годишната Кейт Мидълтън

Видян 1885 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Събрали сме няколко интересни факта за една от най-обичаните британски кралски особи 40-годишната Кейт Мишдълтънпо. Херцогинята е родена на 9 януари 1982 г. в Кралската беркширска болница в Рединг. Майката на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи е имала доста колоритен живот, преди да стане кралица-консорт, и ние сме тук, за да ви разкажем интересни факти за нея. Кейт Мидълтън е истинската история на един обикновен човек, който получава своя приказен край, и ние никога не можем да се наситим да научим за нейния вълнуващ и същевременно нормален живот!



Ако сте претендент за членство в британското кралско семейство, към вас се отправят определени очаквания. И като се замислите, това е логично, като се има предвид, че тези хора трябва да представляват интересите не само на британците, но и на много други хора в страните от Британската общност.


Затова може да се очаква, че всички членове на британското кралско семейство са израснали в Англия. Херцогинята на Кеймбридж е прекарала три години като дете в Аман, Йордания. Баща ѝ работи за British Airways и по това време е диспечер на полетите.



Както много хора, така и вие, след като завършите гимназия, прекъсвате обучението си за една година и смятате, че трябва да го направите, за да започнете живота си във висшето училище по правилния начин. И въпреки че някои хора избират да се впуснат в лудории, други избират да ги използват като възможност.


Херцогинята на Кеймбридж се възползва от възможността да учи в Британския институт във Флоренция. Чувството за благотворителност на херцогинята започва много преди влизането ѝ в кралското семейство, тъй като тя участва в програмата Raleigh International в Чили, а също така се качва на лодките на Round the World Challenge в Солент.



За много хора идеята да се сблъскат мимоходом с член на британското кралско семейство може да се стори малко странна. Но когато живеете в Англия и посещавате заможно училище, има голяма вероятност.

Когато херцогинята е била само на 9 години, тя си спомня, че училището на принц Уилям е посрещнало нейното училище за хокеен мач. Макар че по онова време тя е само на 9 години и не се интересува много от момчета, все пак е вълнуващо, че английският принц ще бъде в нейното училище.


Всеки знае, че когато учи в университет или колеж, със сигурност ще открие поне един любовен интерес сред всички хора, с които учи. А когато всички кохорти са на възраст между 18 и 25 години, не би трябвало да е трудно да се намери партньор.


Повечето хора просто не очакват това да е с член на британското кралско семейство! Кейт Мидълтън и принц Уилям се запознават през 2001 г. , когато и двамата учат в университета "Сейнт Андрюс" в Шотландия, а останалото е история. Херцогинята е първата кралска съпруга с висше образование!


 Когато става въпрос за кралското семейство, работата изглежда малко по-различно от тази на обикновените хора. Много кралски особи работят неуморно в хуманитарната и дипломатическата сфера. Но ние не смятаме, че тийнейджърите от Бъкингамския дворец си намират случайна работа през гимназиалните години, за да си набавят джобни пари.


Но когато херцогинята на Кеймбридж учи в университета Сейнт Андрюс, тя работи като сервитьорка, за да си плати сметките. Много хора работят в сферата на хотелиерството и ресторантьорството по време на следването си, но Кейт признава, че не е особено добра в тази област.



 Кралската сватба на Кейт и Уилям през 2011 г. беше събитие, което повлия на хората по целия свят. Има нещо в това да станеш свидетел на кралска сватба в днешно време, което те кара да продължаваш да вярваш в приказния край.


 Но знаете ли, че херцогинята сама се гримира за сватбата си с принц Уилям? Всички си спомнят колко зашеметяващо изглеждаше лицето на Кейт в сватбения ѝ ден преди години, за което тя трябва да благодари най-вече на себе си!


Когато става дума за храна за вкъщи, кралското семейство определено не е първото нещо, което ви идва наум. Но хей, всеки има своя любима кухня, когато става дума за храна за вкъщи, така че защо членовете на кралското семейство да не могат да участват в това?



Въпреки че много хора свързват кралските особи със строга диета, херцогинята на Кеймбридж от време на време се наслаждава на къри за вкъщи. Херцогинята каза: "Обичам да е горещо" в отговор на въпрос за любимото ѝ ястие за вкъщи.


Британските кралски особи са известни с доста богат списък от хобита и умения. И въпреки че херцогинята е била смятана за простолюдие, преди да стане част от кралското семейство, тя също има много утвърдени умения, които е придобила в детството си.


Преподавателят по пиано на Кейт, Даниел Никълс, започва да я обучава по пиано, когато тя е само на 11 години. Херцогинята е получила трети клас по пиано и пети клас по теория на пианото и често показва уменията си на различни събития! Тя дори демонстрира уменията си на пиано по време на концерта Royal Carols: Together at Christmas 2021.



Много деца са имали възможност да освободят творческия си поток в спалните си, когато са растяли. Спалнята им беше мястото, където можеха да изразят себе си по начин, по който никой друг не ги разбираше - с картини и изкуство.


 
Но за разлика от други момичета на нейната възраст, херцогинята не е имала плакат на принца на стената си. В детската си спалня тя по-скоро има храм на "момчето от Levis". Херцогинята заяви в интервюто си за годежа: Не, на стената ми беше момчето от "Левис", а не снимка на Уилям, съжалявам. "



Има много различни задължения, когато става въпрос за майчинство, и всичко това понякога може да се окаже прекалено много. Херцогинята има много помощници, но като се има предвид, че е не само майка на 3 деца, но има и много други задачи, тя има много работа.


Но независимо от всичко, херцогинята е главният пекар на тортите за рождените дни на децата си. Има нещо специално в това да печеш за децата си и Кейт определено разбира това. Херцогинята каза: "Стана малко традиция да оставам до полунощ с нелепи количества смес за торта и глазура и да правя прекалено много. Но аз го обичам. "



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.