01/02

Свързани новини

16.08.2021 16:50

Над 30 млн.лв. ще излезе делото за спане с непълнолетна на принц Ендрю

Видян 2917 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поне £14 милиона вреди, освен съдебните разходи, което са над 30 млн.лв., ще трябва да извади принц Ендрю по делото, което заведе срещу него в САЩ Вирджиния Джуфре. Тя го обвинява, че я е принудил да спи с нея, когато не е била пълнолетна, като част от увеселенията за заможни възрастни господа, организирани от милиардера Джефри Епщайн, който беше самоубит, когато започна да се разплита казусът. Заради него Бил Гейтс, който призна, че е участвал, но се отърва без присъда, плати с многомилиарден развод със съпругата си, а Бил Клинтън, който поне 30 пъти е бил гост на партитата с малолетни и непълнолетни момичета на Епщайн се прави на не чил и не видял. Няма данни за български богаташи на тези вечеринки, но има за богати и дори овластени българи с наклонности и проявления в тази посока.



Вторият син на английската кралица има състояние от 32 милиона паунда, тъй че ще може да си позволи разходите, но това е почти половината му състояние. Удар в гърба обаче беше за короната обявеното от шефката на Скотланд ярд Кресида Дик, че и британските служби ще разследват обвиненията, отправени от Джуфре към принца, тъй като част от събитията са се разигравали и в Лондон. "Никой не е над закона", обяви полицейската началничка, с което даде ясен знак, че съдбата на кралската особа на практика е решена. Според адвокати, цитирани от Мирър - вестникът беше собственост на милиардера Максуел, чиято дъщеря е лондонската "мадам" на клуба на милиардерите и политиците педофили, възможно е процесът да се проточи и пет години, така че е много вероятно короната да търси споразумение, преди да е опозорено цялото кралско семейство. Престолонаследникът Чарлз и синът му Уилиам, който е следващ в редицата за трона, вече са имали специална среща по темата, тъй като кралица Елизабет Втора вече е на 95 години, а след 5 ще бъде на 100 и очевидно едва ли ще може да управлява, така че двамата смятат, че казусът с години ще им бъде грижа.

Тя лиши прегрешилия Ендрю от кралската му рента от 250 000 паунда годишно, давани от данъкоплатците, с което призна, че и тя го смята за виновен. Но продължи да му плаща издържка за сметка на частното си стопанство - имението Ланскастър, като му уреди и 20 000 паунда годишна пенсия от флота.

А той се подигра с нея и останалите, като при последната си публична поява - погребението на баща му принц Филип, си тръгна с мръсна газ със своето ново Бентли.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец