Свързани новини

12.08.2021 12:08

Страшна криза заради педофилския скандал между Кралицата и принц Ендрю

Видян 2011 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Ендрю е заклещен в кризисни разговори с Кралицата и съветници, включително и с бившата си съпруга Фърги, след като той беше обвинен за предполагаемо сексуално насилие над тийнейджър.

Херцогът на Йорк се бори да спаси и последната троха от репутацията си, след като избяга да види кралицата в Балморал, където тя е на лятна ваканция.
Кралски източници потвърдиха, че 61 -годишният Андрю е трябвало да бъде един от първите гости на майка му в Шотландия, но „закъснял с няколко“, преди да бъде повикан от монарха.


Принцът, който беше принуден да отиде в изгнания заради кралската си роля след разкритията за близките му отношения с осъдения сексуален трафикант на деца Джефри Епщайн, който вече е мъртъв, сега е обвинен в САЩ от жена, която твърди, че е била принудена да прави секс с него три пъти през 2001 г.

Вирджиния Джуфре - известна като Вирджиния Робъртс - твърди, че херцогът е виновен за „изнасилване в първа степен”, когато е била задържана против волята си от Епщайн. Тя е била тогава на 17 години през 2001 г.

Ендрю, който винаги яростно отрича обвиненията срещу него, разбира се, че иска да издаде изявление, в което да изясни невинността си по последното дело, но източници разкриха пред The Mirror, че той е бил посъветван да изчака, докато неговият адвокатски екип „разгледа напълно какво точно представляват обвиненията".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.11.2023 02:15

    Майката тя е била курвата на Той РАДКА?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог