Крал Чарлз се подготвя за операция

Свързани новини

22.01.2024 13:22

Крал Чарлз се подготвя за операция

Видян 1246 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крал Чарлз и кралица Камила бяха видени в колата си да се возят в Абърдийн, недалеч от шотландския им дом Биркхол преди неговото болнично лечение тази седмица заради увеличена простата

Крал Чарлз беше забелязан за първи път, откакто беше обявено, че ще влезе в болница тази седмица за операция на простатата.

Кралят, който отсяда в частния си дом Бъркхол в Абърдийншър, се подготвя за коригираща процедура, след като е диагностициран с доброкачествено уголемена простата. Бъкингамският дворец, в безпрецедентен двоен страх за кралското здраве, обяви новината в сряда само час и половина, след като дворецът Кенсингтън разкри, че принцесата на Уелс е претърпяла коремна операция и се възстановява в болница.

Онзи ден монархът беше забелязан за първи път след новината и беше видян в кола с кралица Камила, возена в Абърдийн, близо до дома му в Биркхол. Той беше видян на задната седалка на колата, докато Камила седеше отпред.

По-късно той пристигна в имението си в Сандрингам и беше видян да пътува до частната си резиденция в Норфолк. Кралят, който отмени ангажименти и се отдаде на почивка, ще бъде приет в болница през следващите дни за корекция на доброкачественото състояние.

Камила наруши мълчанието си за здравето на съпруга си, като настоя, че той е добре, след като кралските особи бяха ударени от двойния страх. Диагнозата на краля беше обявена, тъй като снаха му Кейт продължава да се възстановява в болница след претърпяна коремна операция и се очаква да остане в болница от 10 до 14 дни. Предвижда се тя да отсъства от служебни задължения до три месеца, за да има време да се възстанови.

Камила, която без съмнение ще подкрепи Чарлз по време на неговата процедура, посети художествената галерия на Абърдийн, където отвори новото безопасно пространство. Докато беше там, тя попита за краля лорд-ректора. Камила отговори: „Той е добре, благодаря ви много. Очаквам с нетърпение да се върна на работа.“

Тя все още изпълнява ангажименти, присъединявайки се към кралската принцеса, херцога и херцогинята на Единбург, херцога и херцогинята на Глостър, херцога на Кент и принцеса Александра като настоящата работеща монархия – като последните две изглеждат все по-слаби през последните години.

Източник: Mirror



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката