Крал Чарлз с важно послание

Свързани новини

07.02.2024 12:25

Крал Чарлз с важно послание

Видян 2111 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крал Чарлз е изпратил предизвикателно послание с избора си на автомобил за първото си публично излизане, откакто беше диагностициран с рак, предаде Mirror.

Монархът направи кратко пътуване от Кларънс Хаус до Бъкингамския дворец вчера следобед и взе хеликоптер до Сандрингам, където ще остане в обозримо време. Той направи пътуването с кралица Камила в Държавното Бентли, зашеметяваща тъмночервена кола, модифицирана за покойната кралица.

Освен че има удивителен дизайн и цвят, той има и масивни прозорци, които позволяват на събиращите се пред дворците да видят напълно краля - който започна лечението си преди дни. Той изглеждаше емоционален, докато махаше и се усмихваше като тези, които чакаха да го видят.

Кралският редактор на Mirror Ръсел Майърс вярва, че кралят е избрал тази конкретна кола, тъй като е искал да бъде видян, преди да поеме смело през следващите няколко седмици.

Той обяснява: "Крал Чарлз има автопарк от коли, които можеше да използва, за да пътува от Кларънс Хаус до Бъкингамския дворец вчера, но той избра най-високия профил на партидата. Вместо 4x4 със затъмнени прозорци, той направи пътуването в Държавното Бентли - поразителна червена класика, която можете да забележите на една миля с огромни прозорци, позволяващи да се всичко вътре да се вижда от всички ъгли".

"С кралица Камила до себе си той изглеждаше емоционален, докато се усмихваше и махаше на чакащите доброжелатели".

"Изборът на кола може да е бил случаен избор, но се чувства като послание към хората по света, които са излезли да изпратят съобщения за подкрепа и най-добри пожелания през последните 24 часа. Той искаше да бъде видян – и да види онези, които чакат да го видят - докато той смело се подготвя за трудните предизвикателства, които предстоят".

Източници казаха, че той се чувства "напълно положително" относно плана за лечение и вчерашният жест към доброжелателите изглежда в съответствие с това.

Преди да напусне Кларънс Хаус, вчера следобед Чарлз разговаря



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци