Срещата на крал Чарлз и принц Хари продължи само 30 минути

Свързани новини

07.02.2024 11:55

Срещата на крал Чарлз и принц Хари продължи само 30 минути

Видян 2338 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари прекоси Атлантическия океан вчера, за да види крал Чарлз след шокиращата му диагноза рак - но срещата им продължи само 30 минути, според Mirror.

Херцогът на Съсекс беше сниман да пристига в Кларънс Хаус около три без петнайсет, след като беше откаран направо там с полицейски ескорт след 10-часовия си полет от Лос Анджелис.

Това е първият път, когато Хари вижда баща си след коронацията му преди девет месеца - но срещата не беше дълга. Само половин час по-късно, в четири без петнайсет, кралят и кралицата бяха видени да махат на тълпите, докато излизаха от Кларънс Хаус.

Оттогава Чарлз и кралица Камила се оттеглиха в Сандрингам, където монархът ще остане, докато се възстановява. Източници от двореца казаха, че сега кралят ще прекарва по-голямата част от времето си в провинцията, като ще се връща в Лондон само веднъж седмично за работа и допълнително лечение.

Отношенията му с най-малкия му син бяха силно обтегнати след решението на Хари да се оттегли като работещ крал през 2020 г. и да изрази няколко оплаквания срещу кралската институция и семейството си в поредица от интервюта. Той имаше ограничени разговори с двамата си най-близки роднини – Чарлз и принца на Уелс.

Противоречивите мемоари Spare, написани от Хари, допълнително накърняват връзките му с баща му и брат му, твърдейки, че Уилям го е нападнал физически, че кралят е поставил собствените си интереси над тези на Хари и е ревнувал от херцогинята на Съсекс.

В телевизионно интервю за популяризиране на книгата, публикувана миналия януари, херцогът разкри състоянието на връзката си с Чарлз и Уилям, като каза, че в момента „не изпраща съобщения“ на брат си и по това време не е говорил с баща си от „доста дълго време“.

Най-малкият син на краля беше видян за последно с членове на монархията, когато посети Обединеното кралство, за да присъства на коронацията на краля през май миналата година без Меган, и според съобщенията отлетя у дома в Калифорния часове след края на церемонията. Страхът за здравето на крал Чарлз върна сина му в Обединеното кралство и там, където има контакт, има възможност за помирение между баща и син – но Хари и Уилям остават отчуждени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби