През 2016 г. Кейт дава рядко интервю в документален филм по случай 90-ия рожден ден на покойния монарх и признава: "Спомням си, че за първи път бях в Сандрингам по Коледа. И се притеснявах какво да дам на кралицата като коледен подарък. Мислех си: "Боже, какво да й дам?".

Свързани новини

22.12.2023 16:42

Коледният страх на Кейт Мидълтън

Видян 4480 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принцесата на Уелс вече редовно присъства на коледните тържества на кралското семейство в Сандрингам.

Но едва след като се омъжва за принц Уилям през 2011 г., тя се включва за първи път в празненствата на семейството, след като става пълноправен кралски член. Разбира се, да прекараш Коледа със семейството на партньора си за първи път може да бъде изнервящо - и Кейт веднъж призна, че това е било особено тежко, предаде mirror.


Заминаването за Сандрингам означаваше, че трябва да купи коледни подаръци за семейството на Уилям и тя разкри, че е била особено притеснена какво да купи на един роднина - покойната кралица.


През 2016 г. Кейт дава рядко интервю в документален филм по случай 90-ия рожден ден на покойния монарх и признава: "Спомням си, че за първи път бях в Сандрингам по Коледа. И се притеснявах какво да дам на кралицата като коледен подарък. Мислех си: "Боже, какво да й дам?".


За щастие, Кейт има идея за това, което покойната кралица би харесала - въпреки че тя може да се окаже "ужасно погрешна". Тя обясни: "Помислих си: "Ще й направя нещо, което можеше да се обърка ужасно. Но реших да направя лютеница по рецептата на баба ми.

"Леко се притесних за нея, но на следващия ден забелязах, че тя е на масата. Мисля, че един такъв прост жест беше много важен за мен, а след това забелязах, че тя го е правила в много случаи и мисля, че това просто показва нейната грижовност, наистина, и грижата ѝ да се грижи за всички."

Смята се, че Уилям и Кейт, заедно с трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще бъдат в Сандрингам заедно с крал Чарлз и кралица Камила за Коледа тази година.


А може да се окаже, че в навечерието на Коледа се настаняват около телевизора, за да гледат нейните кралски коледни песни: заедно на Коледа, която се излъчва по ITV. Концертът на коледните песни беше заснет в Уестминстърското абатство по-рано този месец и в него тя ще посрещне семейството си, членове на монархията и вдъхновяващи личности, за да отпразнува тези, които подкрепят децата и семействата.


Предаването ще включва и допълнителни материали, сред които филми, подчертаващи значението на ранното детство, и изказвания на известни личности като Рио и Кейт Фърдинанд и дама Шийла Хенкок. Във видеопослание, с което ще бъде представена телевизионната коледна служба, Кейт ще благодари сърдечно на всички, които помагат на бебетата и малките деца да се чувстват "в безопасност, ценени и обичани".


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Яката дупара антельопа-гъзеля 22.12.2023 23:51

    Чета и плача. Милата Кети, направо да я ожулиш. Я дайте да си я земеме при нас в кв.Надежда или в кв.Люлян-17-Б, да и пущим малко яка чалга, да и се отпусне роялската душица. Като завърти някой гюбек на класиката на чалга-рапаро дРИСКО и сичкеия британски пущиняци бе!Не умеят да живеят като как си требе тея британски пущиняци бе!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец