Преди да си събере багажа и да се премести в Шотландия, за да учи в St.Andrew's, Кейт има гадже в колежа. Вилем Маркс е описан като нейната "първа любов". Тя се среща с Вилем по време на следването си в колежа "Марлборо" в Уилтшир.

Свързани новини

20.12.2023 14:33

Първата любов на Кейт Мидълтън, трудният период с Уилям и бившият, който "разби сърцето ѝ"

Видян 1846 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кейт Мидълтън получава своя приказен край, когато се омъжва за бъдещия крал, принц Уилям. Но преди двойката да се запознае и влюби, тя се среща с други много подходящи ергени.

Любовната история на Уилям и Кейт е добре документирана - от първите им срещи до кралската сватба през 2011 г. и раждането на трите им деца - Джордж, Шарлот и Луи.

Кралската двойка се запознава в престижния университет Сейнт Андрюс в Единбург в края на тийнейджърските си години - първо започват като приятелски съквартиранти, а след това завързват романс. Останалото е история.

Но преди това Кейт е имала много ухажори, които са се борили за среща - за един от тях се съобщава, че е била съсипана, когато са се разделили. Поглеждаме назад към някои от предишните любови на принцесата...

Уилем Маркс


Преди да си събере багажа и да се премести в Шотландия, за да учи в St.Andrew's, Кейт има гадже в колежа. Уилем Маркс, на заглавната снимка, е описан като нейната "първа любов". Тя се среща с Уилем по време на следването си в колежа "Марлборо" в Уилтшир.

Уилем все още живее в Лондон и работи като специален кореспондент на PBS NewsHour. Преди това е работил като журналист за новинарските организации CNBC и Bloomberg. Бащата на едно дете е женен за италианската телевизионна водеща Йохана Бота.


Хари Блакелок



Хари Блакелок е известен като "този, който се измъкна". Оказва се, че преди Уилям да се появи на сцената, Кейт е "била съсипана" заради "горещия и студен" романс със сегашния застрахователен брокер, за когото се твърди, че е "разбил сърцето ѝ".


Двамата се запознават и в колежа "Марлборо", където според съобщенията Кейт се влюбва силно. Връзката им обаче не продължава дълго, въпреки че и двамата учат в чужбина във Флоренция, Италия, по едно и също време.


Приятел разказа пред Mail on Sunday: "Когато Кейт пристигна във Флоренция, тя беше много привързана към Хари. Говореше за него през цялото време и изглежда, че той доста я беше объркал.


"Изглежда, че той е избухвал горещо и е бил студен с нея, когато са били в училище, и тя винаги говореше за това как може да си го върне".


По-късно Хари се ожени за приятелка на Кейт от училище, а сега е партньор в Lockton - най-големият независим застрахователен брокер в света.


Рупърт Финч



Макар да е добре известно, че Кейт се запознава с Уилям в университета "Сейнт Андрюс", преди него е имало друго гадже от университета.


Макар че в началото двамата с Уилям са били само приятели, в крайна сметка Кейт се среща с Рупърт Финч. Той беше малко по-възрастен, в последната година от следването си по право, когато през 2001 г. се срещаха за малко по-малко от година.


За връзката им говори източник: "Всъщност Кейт имаше друго гадже, когато за пръв път пристигна в Сейнт Андрюс, Рупърт Финч, който по всичко личи, че е приятен човек.


"Принц Уилям прояви известен интерес, но мисля, че Кейт все още си играеше на труднодостъпна. Той не беше много сигурен дали тя се интересува от него."


Рупърт, който сега е адвокат, и Кейт приключиха в добри отношения и той дори беше поканен на сватбата им през 2011 г. Докато кралската двойка също така го видя да казва обетите си на лейди Наташа Руфъс Айзъкс на сватбата им през 2013 г.
Хенри Ропнер


Както всички двойки, и Кейт и Уилям са имали своите трудни моменти. Те преживяха две раздяли - една в началото на връзката им и още една шокираща раздяла през 2007 г.


Последната беше огромна изненада, тъй като след шестгодишно запознанство роялистите копнееха за кралски годеж. Въпреки че раздялата им беше кратка, свободната Кейт се възползва максимално от времето си на лондонската сцена за запознанства.


Съобщава се, че тя се среща с Хенри Ропнер - друг висок и красив богат мъж, чието семейство притежава фирма за управление на корабни превози на стойност 33,7 милиона паунда. Оттогава Хенри се е оженил за Наташа Синклер и двойката живее в Съмърсет.


Източник: mirror






 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева