Кейт Бланшет и съпругът ѝ, драматургът Андрю Ъптън, със сигурност попадат във втората категория. Въпреки че са заедно от близо три десетилетия, те рядко се появяват на публични места въпреки сходната си кариера (тази година обаче имат две съвместни излизания). Във вторник Бланшет и Ъптън бяха забелязани в Лондон за една, изглежда, спокойна среща и вечеря в известния ресторант за морски дарове J Sheekey.

Свързани новини

29.06.2023 10:21

Кейт Бланшет и съпругът ѝ на вечеря в известен ресторант за морски дарове

Видян 5474 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изглежда, че има два типа двойки знаменитости: такива, които са навън всеки ден, и такива, които имат една или две публични изяви годишно. Съвсем естествено, всяка от тези групи се облича по различен начин, когато излиза в града. Докато едни избират панталони от змийска кожа или латексови мини рокли, други подхождат по-небрежно (смеем да твърдим, че по-практично).


Кейт Бланшет и съпругът ѝ, драматургът Андрю Ъптън, със сигурност попадат във втората категория. Въпреки че са заедно от близо три десетилетия, те рядко се появяват на публични места въпреки сходната си кариера (тази година обаче имат две съвместни излизания). Бланшет и Ъптън бяха забелязани в Лондон за една, изглежда, спокойна среща и вечеря в известния ресторант за морски дарове J Sheekey.

По този повод Бланшет е заложила на класическия костюм. Тя комбинира леко извънгабаритни панталони и блейзър с панталон на райета, който е разкопчан до половината. С избора си на обувки тя реши да се откаже от официалното усещане, като заложи на плътни бели маратонки.



Източник: wmagazine.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите