Романът Изкупителна любов стои зад едноименната екранизация с участието на световноизвестната актриса от български произход Нина Добрев

Свързани новини

02.02.2023 15:40

Гледаме Нина Добрев в Изкупителна любов

Видян 2560 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Романът Изкупителна любов стои зад едноименната екранизация с участието на световноизвестната актриса от български произход Нина Добрев. Многократно награждаваната книга от американската писателка Франсин Ривърс излезе неотдавна и на български език. Написана през 1991 г., тази красива история за любовта като спасение е преведена на повече от 30 езика. Историята ни пренася през 1850 г. в Калифорния по време на Златната треска. 18-годишната Ейнджъл не очаква от мъжете нищо друго освен болка и предателство.


Продадена да работи в публичен дом още като дете, тя отдавна не вярва в любовта. Докато един ден в стаята ѝ не влиза Майкъл Осия. Мъж с библейско име, който пристига с обещанието за безвъзвратна обич. Нина Добрев влиза в ролята на Мае, майката на Ейнджъл, която е упражнявала същата професия. Филмът на режисьора Ди Джей Карузо (Трите хикса, Орлово око )вече може да се гледа и от БГ зрителите в платформата Apple TV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева