Джералдин Чаплин с Валентин Ганев

Свързани новини

09.10.2023 15:35

Филмът Лука тръгва в избрани киносалони

Видян 931 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джералдин Чаплин си партнира с Валентин Ганев

Филмът Лука, с участието на легендарната Джералдин Чаплин, вдъхновен от романа на Дино Будзати Татарската пустиня, тръгва в избрани арт кина в цялата страна. Копродукцията на Белгия, Италия, Нидерландия, България и Армения разказва за младият войник Лука, който копнее да влезе в битка и  се отправя на север към легендарната крепост Кайрос, където според слуховете негови събратя защитават героично последните остатъци от цивилизацията.


Противно на очакванията си Лука заварва в крепостта една негодна за битка войска. Той намира утеха в приятелството си със загадъчния радарен инженер Константин и с безгрижния редник Джеронимо. В главните роли влизат още Йонас Смълдърс, Ян Беевут и Валентин Ганев. Режисьор на лентата е Джесика Удуърт, която живее в Белгия. Предишните ѝ игрални филми Хадак, Алтиплано, Петият сезон, Белгийският крал и Босият император са създадени съвместно с Петер Бросенс. Тези филми са показвани на над 350 фестивала и са носители на повече от 70 награди.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.