Светът отново принадлежи на Аватар. Вчера, 7 декември, в Лондон се състоя бляскавата световна премиера на Аватар: Природата на водата – дългоочакваното продължение на мегахита от 2009 година, с който Джеймс Камерън завинаги промени представите ни за качествено и зрелищно киноизживяване

Свързани новини

08.12.2022 13:50

Аватар 2 с впечатляваща галапремиера

Видян 2678 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Светът отново принадлежи на Аватар. Вчера, 7 декември, в Лондон се състоя бляскавата световна премиера на Аватар: Природата на водата – дългоочакваното продължение на мегахита от 2009 година, с който Джеймс Камерън завинаги промени представите ни за качествено и зрелищно киноизживяване. Първите отзиви за новия филм вече са налице и свидетелстват, че той е дори още по-грандиозен и революционен от своя предшественик. Напълно в тон с неповторимия визуален стил на продукцията, галапремиерата на Аватар: Природата на водата беше решена с поразяващ „извънземен“ размах и пищност, и направи наистина паметно преживяването на събралите се стотици фенове, гости и звезди.


По синия килим към Пандора преминаха режисьорът Джеймс Камерън и продуцентът Джон Ландау, които предвождаха актьорския екип на филма в лицето на неотразимите звезди Зоуи Салдана, Сигорни Уивър и Кейт Уинслет, както и Сам Уортингтън, Стивън Ланг, Джоел Дейвид Мур и др. Уникалната възможност да се докоснат до невероятната атмосфера на събитието, както и да бъдат едни от първите хора в света, насладили се на Аватар: Природата на водата, получиха и по нищо неотстъпващата и на най-големите филмови звезди мис България 2010 Ромина Тасевски, както и нейният съпругът, футболистът Дарко Тасевски. Двамата споделиха, че изживяването било невероятно и че са просто без думи. Родните зрители ще могат да се потопят в пълнокръвния и всепоглъщащ свят на Аватар: Природата на водата от 16 декември само в кината, а най-нетърпеливите могат да посетят Пандора още на 15 декември на специални предпремиерни прожекции. Купете своя билет сега! Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена.


Неприятностите обаче ги следват по петите – Аватар: Природата на водата е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно. Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист заедно с Джош Фридман (Война на световете). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и