В ролите ще гледаме Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг и други. Аватар 2 тръгва по родните кина от 16 декември.

Свързани новини

02.11.2022 16:24

Аватар: Природата на водата с премиера през декември

Видян 1240 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


13 години, след като мегахитът Аватар (2009) на Джеймс Камерън ни отведе на пътешествие в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани някога на екран, в навечерието на коледните празници ще се завърнем на невероятната Пандора с очакваното продължение Аватар: Природата на водата. Джейк, Нейтири и семейството им се изправят пред лицето на завръщаща се заплаха, която ги принуждава да напуснат дома си и да търсят помощта на други на‘ви племена.


Новият трейлър разкрива невиждани до този момент фантастични кътчета от извънземната луна, изобилстваща от свързани по между си невероятно красиви, но и опасни форми на живот. Трейлърът също така повдига завесата към трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които са принудени да водят, за да запазят семейството си. Режисьор отново е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист заедно с дуото Рик Джафа и Амада Силвър. В ролите ще гледаме Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг и други. Аватар 2 тръгва по родните кина от 16 декември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей