30.06.2018 08:16

8 начина, по които Роналдо обича себе си

Видян 3304 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 33-годишна възраст тази Световна купа може да бъде последната за Кристиано Роналдо.


Мъжкото му самоосъзнание ще живее вечно, докато не дойде ден, в който няма да добавя нови трофеи към колекцията си.


През своята впечатляващо успешна кариера, Роналдо печели репутацията на човек, който никога няма да изпусне възможността да си съблече тениската, което определено добавя самоувереност.


След Световната купа през 2012 г. Роналдо беше попитан от испанския вестник Марка, защо го смятат за "злодей", а той каза: "Защото съм красив, богат и велик играч. Защото съм завиден. Нямам друго обяснение." Другият въпрос, който попитаха Роналдо беше от кои играчи е най-впечатлен: "Аз, в огледалото", каза той.


През 2014 г. Роналдо се сравнява с Бога, казвайки на испанския вестник Mundo Deportivo, че е "направен да бъде най-добрият".


"Има хора, които ме мразят и които казват, че съм арогантен, суетен и каквото и да е", каза той. "Това е част от моя успех ... Не можем да живеем обсебени от факта какво мислят другите хора за нас. Просто е невъзможно да се живее така. Дори Бог не успя да зарадва целия свят".


От друга страна, Роналдо успя да задоволи 131 милиона души, които да го последват в Инстаграм. Той е вторият най-следван човек в приложението, според Newsweek.


Ето и всички начини, по които Роналдо обича себе си:


Трофеят


Когато Роналдо спечели трофей, той не просто добавя снимка в Инстаграм. Той споделя цяла фотосесия с трофея, като публикува серия от снимки, които са едва диференцируеми. Когато спечели петата си Шампионска лига, Роналдо публикува четири снимки.


Използвайки телефона си като огледало по средата на мач


Роналдо харесва отражението си толкова много, че дори не може да го избегне по време на мач. По-рано тази година, когато неговият клубен отбор Реал Мадрид се изправи срещу Депортиво де Ла Коруня, Роналдо бе ритнат в лицето, докато отбеляза втория си гол в мача. Вместо да спре, за да получи медицинска помощ, той извади телефона си и продължи да преценява щетите в селфи режим.


Гледайки себе си на видео


Има едно нещо, което Роналдо харесва повече от селфи режима и това е да гледа себе си в полувремето. Опонентът на Роналдо Бруно Ернандес потвърди това, разкривайки: "Кристиано Роналдо е един от най-големите играчи в света. Никога не съм си представял, че един ден ще го маркирам. Беше вълнуващо. Това, което видях определено е това, че той през цялото време се гледаше на големия екран". Да не споменаваме, че Роналдо беше хванат преди две години да гледа негови видеоклипове, докато неговият отбор всъщност играе срещу Манчестър Сити.


Статуята


Миналата пролет суетата на Роналдо се провали, когато бюста на известния футболист се превърна във вирусна шега. След като статуята му от скулптора Емануел Сантос беше разкрита, Туитър стана див с мемета. В крайна сметка статуята беше заменена с по-реалистична статуя от друг артист.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред