И по време на големия финал всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които чрез есемес гласуване ще определят победителя в деветия сезон. От екипа на шоуто подготвят много изненади, както за зрителите, така и за самите участници.

Свързани новини

28.11.2022 16:37

6-има на финала на Гласът на България

Видян 5133 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ясни са 6-имата финалисти в деветия сезон на Гласът на България, които получиха най-много от гласовете на публиката в есемес гласуването по време на полуфинала. Жаклин Таракчи от отбора на DARA, Соня Михайлова и Александър Петров от отбора на Галена, Десислава Латинова от отбора на Иван Лечев и Калоян Николов и Виктор Стамболов от отбора на Любо Киров ще стъпят на сцената на големия финал на музикалното шоу, тази неделя на живо по бТВ.


При сериозна конкуренция от изключителни, емоционални изпълнения, 6-имата успяха да грабнат сърцата на зрителите и заслужено ще пеят в най-очаквания епизод за сезона. Броени часове след полуфинала, финалистите вече репетират усилено за предстоящото грандиозно шоу в неделя вечерта. Всеки от тях е готов и ще даде всичко от себе си, за да грабне титлата глас на България и наградата от 50 000 лв. И по време на големия финал всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които чрез есемес гласуване ще определят победителя в деветия сезон. От екипа на шоуто подготвят много изненади, както за зрителите, така и за самите участници.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци