Слави

Свързани новини

19.10.2023 09:42

Защо никой не разследва казуса с ПП, Алексей и Машините: Слави

Видян 819 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Изпитвам силен интерес към факта колко хора се вълнуват от това, което се случва наоколо.
Имам предвид политическата обстановка, хората, които ни управляват, тая гнусна СГЛОБКА между лъжци и крадци, така наречената измислена НЕКОАЛИЦИЯ… и въобще на кого му пука? И ще ви дам пример. Ето вчера имаше заседание на “Комисията за машинното гласуване”. И на нея, един “ютюбър” и един бивш офицер от НСО, изнесоха информация, от която, ако е истина, трябва да последват драматични събития в обществен и политически план. Да. Ама - не. Не последва нищо.


Тези хора, които се казват Станислав Цанов и Николай Марков, казаха, че машините за изборите най-вероятно са манипулирани и че желанието им да разследват състоянието на машините е било последвано от заплаха за убийство от страна на застреляния вече Алексей Петров. Изнесоха информация, че въпросният, застрелян Алексей Петров, е активен участник в съставянето на сегашното правителство. Изнесоха информация, че се страхуват за живота си и че ,въобще, ние всички живеем в една мафиотска и престъпна държава, която се управлява от мафиотско и престъпно правителство.


Това би трябвало да е чудовищен скандал, първа новина във всички медии, анализирана и разследвана от всички журналисти, социолози и политолози. Само дето няма нищо такова. Журналистите, политолозите и социолозите се правят, че това не се е случило и удобно продължават да твърдят, че СГЛОБКАТА - НЕКОАЛИЦИЯ е най-подходяща за управление на държавата. И аз седя, и гледам тая шантава история, тая сменена реалност, тая изумителна заблуда, все едно съм в някакъв роман на Джордж Оруел. И си задавам тъпия въпрос: “Само аз ли виждам, че Царят е гол?” А вие не виждате ли? Всъщност, колко хора виждат като мен в каква отвратителна лъжа живеем в момента? Добре… Отдавна аз и моите колеги съществуваме в публичното пространство, водим битки и защитаваме каузи.


Усещам, разбирам и чувствам, че не е лесно. Но, всъщност, знам, че не съм само аз. Знам, сигурен съм и безусловно съм убеден в това. Убеден съм, че журналистите, социолозите и политолозите, дори да се правят, че всичко това не се случва, знам, че вие го виждате. Знам, че рано или късно ще избоде очите на всички. Дано не е късно", пише Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион