луксозни автомобили Aurus

Свързани новини

19.11.2023 07:12

Започва производството на луксозни руски автомобили в ОАЕ

Видян 15049 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Русия започна да сглобява местната марка луксозни автомобили Aurus в Обединените арабски емирства, съобщи в неделя вицепремиерът Денис Мантуров.

Производството започна с изпълнителния седан Aurus Senat, който беше популяризиран като официалната лимузина на руския президент Владимир Путин. Според Мантуров има планове за разширяване на производството и до SUV Aurus Komendant на по-късна дата, въпреки че не беше уточнен срок.

Освен това има планове за откриване на дилърски център за продажба и персонализиране на автомобили Aurus за купувачи в ОАЕ, отбеляза Мантуров.

Според министъра ОАЕ ще се превърнат в център за доставка на руски луксозни автомобили в Близкия изток.

"Обмисляме разширяване на дейността си. Първо ще се установим здраво тук, в ОАЕ, а след това ще продължим напред", каза той в отговор на въпрос за евентуалното откриване на шоурум на Aurus в Саудитска Арабия.


По-рано Мантуров заяви, че страните от Близкия изток и Северна Африка се разглеждат като основна дестинация за износ на автомобили Aurus в обозримо бъдеще.

Aurus е линия луксозни автомобили, създадена през 2013 г. по заповед на руското Министерство на промишлеността и търговията с цел да замени автопарка от автомобили предимно чуждестранно производство, използвани от висшите руски служители. Марката дебютира по време на встъпването в длъжност на Путин през май 2017 г. По-късно обаче беше решено, че автомобилите ще бъдат достъпни за широката общественост както на външните, така и на вътрешните пазари.

Според уебсайта на дилърството в Панавто цената на седана Aurus Senat започва от 443 700 долара, а за Aurus Komendant - от 447 000 долара.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Въздържайте се от сложни решения с продължително влияние

Въздържайте се от сложни решения с продължително