Свързани новини

16.12.2013 13:15

Задържаха голямо количество цигари на Лесово

Видян 1249 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

28 000 къса контрабандни цигари иззеха митническите служители на митнически пункт Лесово от тайници в шофьорска кабина на ТИР с българска регистрация, предаде Агенция "Митници". В кабината са митничарите са намерени укрити общо 1 400 кутии цигари без акцизен бандерол. На шофьора е съставен акт за нарушение на Закона за митниците. Камионът марка „Ивеко” е пътувал от Турция за България и е пристигнал на граничния митнически пункт към 6.30 часа сутринта. При извършената митническа проверка на ТИР-а с мобилен рентгенов апарат, митническите инспектори установяват необичайна плътност във фабричните кухини на шофьорската кабина.


В хода на проверката откриват, че в пригодени тайници в тавана над шофьора, в арматурното табло и зад леглото са укрити общо 1 400 кутии цигари без акцизен бандерол. Цялото количество контрабандни цигари е с търговска марка “Victory Slims Deluxe”. Срещу шофьора на ТИР-а с инициали Г.К., 25 –годишен български гражданин с адресна регистрация в област Варна, е съставен акт за нарушение на Закона за митниците.


Други 15 000 кутии /300 000 къса/ контрабандни цигари бяха иззети наскоро от митническите служители на МП Лесово от влизащ в страната микробус, управляван от молдовец с двойно българско и молдовско гражданство. Цялото количество цигари e също от една търговска марка- “Ashima”


Само за последните два месеца, митническите служители на Лесово са пресекли над 40 опита за контрабанден внос на цигари от Турция в търговски количества.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.