Руският президент Владимир Путин подписа специален указ за усилване на защитата на Кримския мост, енергийната и газова връзка с полуострова. Путин е възложил задачата на руската Федерална служба за сигурност.

Свързани новини

09.10.2022 08:23

Взривът на моста между Русия и Крим е организиран от украинските спецслужби: Вашингтон поуст

Видян 5839 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Взривът на моста между Русия и Крим е организиран от украинските спецслужби. Това пишат от американското издание "Вашингтон поуст" като се позовават на свой източник в украинското правителство, съобщава Франс прес.

Детонацията и последвалият пожар на товарна влакова композиция затвориха за часове движението по съоръжението, което Русия построи след анексацията на украинския полуостров през 2014 година. Според информация от руска страна, по моста вече отново се движат коли и влакове, а загиналите при инцидента са трима.

Украинските власти не поеха пряка отговорност за детонацията, но техни представители го коментират със закани и насмешка.

В последното си изказване президентският съветник Михайло Подоляк заяви, че причината за случая трябва да се търси в Русия, от чиято континентална територия е влязъл взривеният на моста камион.

Руският президент Владимир Путин подписа специален указ за усилване на защитата на Кримския мост, енергийната и газова връзка с полуострова. Путин е възложил задачата на руската Федерална служба за сигурност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 народен съд 09.10.2022 22:07

    Българските политици и управляващи усилено и успешно работят против собствения си народ и държава. Фактът, че изобщо не се интересуват от мнението на хората и до сега един референдум не е проведен за да се чуе волята на суверена по важни за бъдещето и живота му държавни решение казва всичко. Само пари и власт са им в главата и затриха тази велика и древна държава барабар с народа и

  • 002 Месията 09.10.2022 12:10

    Като си тръгнал да атакуваш, атакуваш по всички направления, не си играеш на операции. Още през 2014 г, като не се спазиха Минските споразумения - трябваше да ги подпукат, като САЩ Белград през 1999 г. Или изобщо да не предприемат нищо. Руската "операция" противоречи на всички военни доктрини. Има една древно египетска поговорка, че като тръгваш на подобни действия - трябва да са проведени докрай. Това, което Путин прави от 7 месеца е пунт и пластика. Не искам да повтарям какво е трябвало и какво трябва да направят в момента на Путин и обкръжението му. Той освободи нацистите от Азов, заради Медвечук. Даде заповед за изтеглянето на руските военни по южното и северното направление, а УСрайна си ги писа като офанзива. Просто Путин се договори със Запада. Колкото повече е на власт - толкова повече са щетите за Русия. И когато бъде свален - има начин да се замени от други хора. И това не е опозицията на Нахални. Има си хора за всичко. Новият президент на РФ ще бъде военен и той в момента воюва на украинския фронт. Путин е част от ционистите от Давос. А Шойгу трябва да бъде изпратен на Колския полуостров, на пожизнен тюремен срок - да отработи откраднатите милиони от армията; а не да прави кадрови промени. Генерал Армагедон е дал заповед на руските военни вече да не взимат в плен, за да не им се налага да връщат фашагите обратно!!! Казах !!!

  • 001 Рамзан Кадиров 09.10.2022 12:07

    Направо ми писна да гледам как руснаците оправдават съсипването си по всички направления. Да ви пикам на Сарматите, кинжалите, солнцепеците и космическите сили! Да ни пикам на подводниците, на торпедата, на нефтопроводите, на танковете и на всичко! Ако няма да воювате - капитулирайте! Ако ще воювате- удряйте!!! Бийте, за да ви уважават !!! Не ни карайте да се съмняваме, че управлението на Путин е способно да промени хода на събитията !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей