Красимир Каракачанов

Свързани новини

25.03.2024 15:26

Всички срещу сглобката в национално обединение: Каракачанов

Видян 855 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Време е всички нормални личности, организации и политически субекти да застанат в едно обединение срещу сглобката и да създадат истинската алтернатива на този вреден модел. Всички за България днес означава всички срещу сглобката! Защото освен че ще си играят на избори, трите съставки на тази сглобка се канят след изборите да ни залъгват с още от същото - преговори, надиграване, разпределяне на власт. Това е изгубено време за страната, в което ще продължават да делят българите на евроатлантици и русофили", написа във „Фейсбук“ председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той смята, че сглобката отново инженерства и ще се опита да направи така, че изборите за ЕП и за НС да не са в един и същи ден.

"Дори най-простата сметка показва, че една вълна на избори струва между 90 и 100 милиона лв. Нужно ли е България да даде 200 милиона, просто защото астрологията например показвала така или пък защото някакви дребни партийни сметки сочат това!? Да даваме стотици милиони за политически еквилибристики означава да вземем тези пари от евентуалните великденски надбавки на пенсионерите или здравеопазването", пише още Каракачанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион