Русия показа оказали се на нейна територия украински осколки, изстреляни по Донбас

Свързани новини

21.02.2022 09:33

Война не започна и през уикенда, НАТО: Русия планира пълномащабна атака, Москва показа украински осколки на своя територия и прие хиляди бежанци

Видян 3428 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Въпреки официалните прогнози за старт на война в събота или неделя лично от президента Байдън и други лидери, Русия не започна атака. Даже показа оказали се на нейна територия украински осколки, изстреляни по Донбас.


 


От петък граждански и военни обекти там са цел на атаки, беше взривен и джипът на високопоставен униформен. Украйна опита и превземане на Луганск.


 


Напомняме, че според Минските споразумения никоя от страните в конфликта няма право да използва тежки въоръжения в широк периметър около „линията на съприкосновение”.


 


Местните власти осигуриха транспорт на жените и децата да напуснат района, ако желаят, от което хиляди се възползваха и вече са на руска територия, приети в специални места за настаняване.


 


На този фон шефът на НАТО Йенс Столтенберг обвини Москва, че планира пълномащабна атака. А премиерът на Великобритания Борис Джонсън заяви, че проектът на Русия е за „най-голямата война от 1945 г. насам”.


 


В същото време авторитетното и проамериканско списание Шпигел публикува официален документ от 6 март 1991 г. от среща на политическите директори на въшните министерства на САЩ, Великобритания и Германия, от който става ясно, че срещу руското съгласие за обединяване на Германия е получена гаранция за неразширяване на НАТО на Изток.


 


Бившият вицепрезидент на ОССЕ Вили Вимер, който служи като парламентарен секретар на немския военен министър 1985-1992 г. заяви, че съществува и документ на Бундесвера и правителството на Германия в потвърждение на обещанието на Запада.


 


 


Кирил Пламенов


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 21.02.2022 11:17

    Много примитивна пропаганда! Защо всички знаят какво "планирала Москва", а не кажат какво планира НАТО. Защото това не е конфликт с никой друг, а е поредната агресия на НАТО.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби