Son Bunyola Hotel and Villas

Свързани новини

02.07.2023 17:00

Вижте новия хотел на Ричард Брансън в Майорка

Видян 25337 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-новият луксозен хотел на сър Ричард Брансън - Son Bunyola Hotel and Villas - в Майорка беше официално открит, като на първите снимки са показани спални, самостоятелна баня, огромен безкраен басейн и др.

Хотелът разполага с 26 стаи и апартаменти и е разположен във финка (селско имение) от 16-ти век, "изпъстрена с бадемови и маслинови горички, лозя и цитрусови дървета".

Имението с площ 1300 акра се намира в планинската верига Сера де Трамунтана, обект на световното наследство на ЮНЕСКО, на северозападното крайбрежие на Майорка.

Хотелът, част от портфолиото на Virgin Limited Edition, е "елегантно проектиран" от местния архитект Грас, се казва в изявлението, и се състои от главната финка и мелницата, в която преди това е имало историческа преса за маслини, както и от няколко прилежащи сгради.

В тафоната се намират два "зашеметяващи" витринни апартамента с тераси, а хотелът се гордее и с два уникални "куполни апартамента" с панорамна гледка към планината и морето - единият от тях някога е бил средновековна отбранителна кула, датираща от XIII век.



От 28-метровия плувен басейн се открива прекрасна гледка към близкото скално образувание Foradada, което се вдава в морето, и към околността.



Имението с площ 1300 акра се намира в планинската верига Сера де Трамунтана, обект на световното наследство на ЮНЕСКО, на северозападното крайбрежие на Майорка.



Хотелът разполага с 26 стаи и апартаменти и е разположен във финка (селско имение) от 16-и век, "изпъстрена с бадемови и маслинови горички, лозя и цитрусови дървета".


Сър Ричард отбелязва:


"Наистина вярвам, че разполагаме с най-доброто и девствено място на острова. Тук има маслинови горички, лозя и едни от най-добрите места за пешеходен туризъм и колоездене в света. Надявам се, че това ще върне магията на онези, които си спомнят оригиналния ни бутиков хотел в Майорка от първите дни".


Той добави: "Майорка отдавна заема специално място в сърцето ми, тъй като я посетих за първи път като малък с майка ми и баща ми. Тя ме вдъхнови да помогна за създаването на един красив имот в Дея преди много години и го превърнахме в прекрасен малък семеен хотел. С течение на времето той се разрасна, затова продадох хотела и започнах да търся ново място, което да нарека свой дом в Майорка, и имах щастието да открия нещо още по-специално - Son Bunyola.


Източник: dailymail.co.uk



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни