По думите му няма да се стигне и до предложение за правителство: "Всички тези писма са една пушилка, за да могат ПП да върнат накрая мандата неизпълнен".

Свързани новини

15.12.2022 10:10

Вероятността за нови избори е 90%: Тома Биков

Видян 993 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“ГЕРБ няма да дадат подкрепа за втория мандат”, обяви пред Nova зам.-шефът на ПГ на партията Тома Биков. Той уточни, че причината е, че такава не им е искана от Продължаваме Промяната (ПП).


По думите му няма да се стигне и до предложение за правителство. "Всички тези писма са една пушилка, за да може Промяната да върне накрая мандата неизпълнен", коментира Биков.


“Вероятността българите да отидат на нови избори след вчерашния ден е 90%”, загатна Биков. Напомняме, че от партията на Бойко Борисов вече дадоха подобна заявка.


Неуспелият кандидат-премиер Николай Габровски посочи, че “ще прекараме една годна от избори в избори”, a шефът на МО ГЕРБ – Георг Георгиев прогнозира за предсрочен вот.


Биков посочи, че ГЕРБ възприема ПП като свой основен политически опонент, а съвместно управление между двете формации е "на ръба на невъзможното".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 15.12.2022 23:53

    ма щото пп-то е дресирано като млада мангалка в кражбите- бързо и сръчно, неусетно дори, докато герберите са на по-бавни обороти в тази им базисна дейност, събрахме цвета на крадците в залата на Народното събрание и няма какво друго да очакваме, освен да се обявяват официални конкурси по надкрадване, надлъгване, разграбване и други такива мурафети, повечето мембъри са много печени в тези дейности, ненадминати са и в купуването на книжни фърчила за милиарди - тук са световни рекордьори

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли,