Хазартът расте

Свързани новини

12.09.2023 10:09

Вече има мобилно приложение от Betway и за Huawei

Видян 21889 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не е новина, че хазартът расте със страшно големи темпове. Не по-малки от тези на технологичния прогрес в последните две-три десетилетия. Двете обаче са взаимно свързани в онлайн бетинг индустрията. Букмейкърът Betway е един от положителните примери за хазартен оператор, който бързо се адаптира и опитва да завземе повече територия в интернет. Екипът начело на компанията отдавна създаде мобилно приложение от Betway за потребителите, което се радва на голямо одобрение. С него може да залагате на любимите си пазари буквално от всяка точка по света, в която има интернет и покритие вашето мобилно устройство. И всичко това – само с няколко клика. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за залозите през апп-а на Бетуей.

Преди да се впуснем в същинската част от информацията, можем да направим и няколко ранни заключение. Едно от тях е, че английският хазартен бранд е сред новаторите в много от най-важните процеси в развлекателния бизнес. И точно като такъв се е постарал да има изключително добри мобилна и десктоп версии, освен апп-а. Никоя не отстъпва на другата, но удобството на приложението е добре известно – мобилността.

Както вече споменахме, Betway разполага освен с отлично приложение за всяка операционна система, така и с мобилна версия. Тя е добър вариант за игра, но има и нещо по-градивно и това е app-ът.  Той може да се инсталира от AppStore за потребителите на iOS, от уебсайта на Betway за тези на Android или от AppGallery за феновете на Huawei.

Плюсове

Предимствата на една апликация пред мобилна версия не са малко. Основното е, че приложенията са по-адаптирани към плавна и гъвкава работа. Забавянията почти не съществуват, няма досадно зареждане и не „забива“, както е популярният жаргон. Освен тези компоненти, приложенията предлагат и персонализиране. А това дава възможност за лични предпочитания и по-ефективен достъп. Известията също са важна част от ползите на апликациите – така комуникацията с букмейкъра е максимално улеснена и може да получавате известия, без да се налага да се ровите в сайта, да си четете мейла или нещо подобно.

Минуси

Реално погледнато, единствените минуси на приложението са мястото от паметта, което заема и необходимите актуализации. Така се гарантира, че апликацията е в оптимално състояние и е съвместимо с най-новите версии на вашата ОС (б.р. - операционна система).

Разлики

Не на последно място по важност, трябва да отбележим какви са разликите между мобилната версия на даден бетинг сайт и приложението (или приложенията). Една от разликите е, че за първото трябва малко пространство на телефона. Мобилните версии се стремят към пълна свобода за потребителя и нея в действителност я има, ала все пак съществуват някои чисто технически ограничения. Един пример е по-ниската скорост на мобилните версии спрямо приложенията. Ако става въпрос за опции, оферти и функционалности, то съществени разлики липсват. Операторите в много редки случаи си позволяват чувствителни разлики в десктоп версията, мобилния сайт и приложението си, което пък е отлична новина за потребителите.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Едно такова майско празнично се получава при вас

Едно такова майско празнично се получава при вас.