Иван Таков

Свързани новини

30.11.2023 18:23

В ПП-ДБ-СС страдат от раздвоение на личността: Иван Таков

Видян 517 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В групата на ПП-ДБ-СС страдат от раздвоение на личността. Така лидерът на БСП - София и председател на групата на социалистите в СОС Иван Таков коментира твърдението на Бойко Димитров от най-многобройната политическа група в Общинския съвет, че от ПП-ДБ-СС не можели да подкрепят кандидат на БСП за председател на СОС, защото имали сериозни идеологически различия, но пък социалистите можело да подкрепят тяхното предложение.


"Това нормално поведение ли е, попита риторично Иван Таков. - Аматьорщината в Столична община ще доведе до пагубни последствия за града и за хората. Това не може да продължава".
И след третото заседание на СОС днес председател не беше избран. Според Иван Таков общинските съветници от ГЕРБ чакат покана, за да управляват заедно с ПП-ДБ-СС. "От много време говоря, че "Сглобката" от национално ниво се подготвя и за Столична община. А ефектът от нея ще е същият - пагубен за града, какъвто е и за страната, каза той. - Нека обаче по-бързо да го направят. Ние тогава ще бъдем ярка конструктивна опозиция, каквато сме били на всяко дясно управление".


Иван Таков нарече "абсолютно безотговорно" поведението на двете най-големи политически групи в СОС. "Едните за пореден път не издигнаха свой кандидат за председател на СОС и въобще не участват в гласуването, а другите днес решиха да си оттеглят техния и пуснаха невалидни бюлетини", заяви той.


Иван Таков категорично отхвърли всякакви твърдения за договорки "на тъмно" за председателския пост и ги нарече "спекулации". "Ние настоявахме да бъдат проведени разговори между политическите групи в СОС по политики и приоритети. Проведохме такъв с представителите на ПП-ДБ-СС, видяхме къде са ни различията и толкова, каза той. - Всички различни твърдения по тази тема са зловредни. От ГЕРБ ги използват за оправдание. Всички чуваме този плач на колегите от ГЕРБ, които очевидно чакат покана за участие в управлението. Искат да седнат на софрата, където бяха през последните 18 години".
 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Ели 05.12.2023 11:50

    Очевидно е, че ПП и ДБ нямат идея какво правят

  • 003 Тони 05.12.2023 11:49

    Те тия са за освидетелстване от психодиспансер

  • 002 Явор 02.12.2023 22:13

    ПП-ДБ са абсолютно безотговорни. За тях най-важни са властта и парите, а не бъдещето на България.

  • 001 Anonimen 01.12.2023 13:17

    Абсолютно е така!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион