Свързани новини

19.07.2020 15:07

Управлението на ГЕРБ зависи изцяло от ДПС: Свиленски

Видян 2121 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Внесохме пети вот на недоверие срещу това правителство. Надявам се този път наистина да бъде последен и това правителство да напусне управлението. Темата отново е корупция, защото правителството е същото и преди пет вота, а именно- олицетворението на корупцията. Когато едно и също правителство управлява с едни същи механизми и методи - това, срещу което ние, а и вече и цялото общество, се противопоставяме- корупцията,  няма как темата да е друга". Това каза зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски пред БНР.


 


По неговите думи всеки един български гражданин вече вижда корупцията през собствения си живот и я свързва пряко с управлението. "Досега имаше усещане за корупция сред обществото - било то в здравеопазване, било то във финансова система, сега българите разбраха кои са носителите на тази корупция и насочиха критиките и гнева си точно срещу тях. Казват го ясно: "Оставка на правителство, оставка на Борисов". Вече не само опозицията, а всички български граждани ясно виждат кой е проблемът и кой е преносителят на проблема. Сега остава това - този, който е носител на този проблем, да бъде отстранен от управлението и да започнем възстановяване на държавата", категоричен е Свиленски.


"Аз ходя на протестите и виждам какво искат хората. Всеки един протестиращ има собствена гледна точка и собствено виждане, но всички искат да няма корупция и Борисов да го няма. Ние от БСП сме зад протестиращите и редом с тях, но протестът е на младите хора, които не могат повече така да живеят в държавата", каза още социалистът.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Велислава Дърева 19.07.2020 16:22

    Велислава Дърева: ВСИЧКИ ВЪН!“ Е ПОДМЯНА НА АВТЕНТИЧНИЯ ПРОТЕСТ! ОПИТ ЗА РЕВАНШ НА „ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА“, КОЯТО БЕТОНИРА БОРИСОВ. МЕРСИ! ОПАСЕНИЯТА, ЧЕ ПРОТЕСТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВАТИЗИРАН, СА НА ПЪТ ДА СЕ СБЪДНАТ. „ВСИЧКИ ВЪН!“ Е ПОДМЯНА НА АВТЕНТИЧНИЯ ПРОТЕСТ! ОПИТ ЗА РЕВАНШ НА „ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА“, КОЯТО БЕТОНИРА БОРИСОВ. МЕРСИ! ОПАСЕНИЯТА, ЧЕ ПРОТЕСТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВАТИЗИРАН, СА НА ПЪТ ДА СЕ СБЪДНАТ. „Мутри – вън!“ – ДА! „Всички вън!“ – НЕ! „Всички вън!“ е вариация на байганьовското „всички са маскари“ – най-удобната формулировка за масовото (без)съзнание. Това може да доведе до ескалация тип „10 януари 1997“, да прогони всички леви, които са на протеста (като в 2014 г.), да обърне всичко против БСП и лявото (за кой ли път!), да употреби и дискредитира президента („Подкрепяме институцията, не президента Радев“, каза „отровното трио“!). Какво ни предлага „отровното трио“? Вместо подкрепа на вота на недоверие – окупация и разтурване на парламента! Ами нали някой трябва да го гласува този вот! Прочее, както през 2014 и сега на четвъртия ден на протеста се появиха лозунги срещу БСП, но! – и срещу президента Радев! Призивите за Велико народно събрание и промяна на Конституцията (прокуратурата в изпълнителната власт!) са абсолютно несъстоятелни и невежествени! „Отровното трио“ ни представя един безкраен римейк и опит за реванш на „градската десница“, която 2014 протестираше срещу Пеевски и накрая бетонира Борисов. Мерси! Някой се уплаши от всенародното обединение срещу мафиотското управление на ГЕРБ и реши да разедини народа и да злоупотреби с обществената енергия! Всички опасения, че протестът може да бъде приватизиран, са на път да се сбъднат! И когато утре се появят фашизоидни лозунги – никой да не се учудва! „Всички вън!“ е подмяна на автентичния протест! Призивът „Всички вън!“ има смисъл само, ако означава „Всички на протеста срещу ГЕРБ!“. Другото е поредната лъжа! Автентичният девиз е: „Мутри – вън!“ Вън Борисов, Гешев и цялата им престъпна групировка! Велислава Дърева

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни