Свързани новини

16.07.2020 09:42

Ще завършим мандата, промени след вота на недоверие: Симеонов след Коалиционния съвет

Видян 4031 пъти | Коментари 9
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Приключи Коалиционният съвет на управляващата коалиция, на който обсъдихме актуалната ситуация и обстановка в държавата и в София. Обединихме се около няколко решения. Първото от тях е, че коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършването на мандата - пролетта следващата година", заяви Валери Симеонов.  Заседанието бе свикано от премиера Борисов заради протестите, които настояват за оставка на правителството и главния прокурор и след посещението на американския посланик в МС.  За уволнението на тримата министри партньорите - патриоти научиха от медиите.


"Най-сериозният въпрос, който трябва да решим, предстои в началото на следващата седмица - обсъждането и отхвърлянето на искането за вот на недоверие, внесен от БСП", допълни Симеонов. Вотът на недоверие ще бъде разгледан на извънредно заседание на 20 юли, понеделник.


"По въпроса за всякакви кадрови промени в кабинета, взехме единодушно решение да се занимаваме с евентуални промени в състава, след преодоляването на вота на недоверие в Народното събрание".



"Вотът няма да мине, но промени ще има', каза Красимир Каракачанов. 


"Депозирани са при мен оставките на трима министри, действително имат голяма подкрепя и всеки един от тях е свършил много за България. Има рекорден ръст на инвестиции. Маринов няма неразкрито убийство, полага и огромни усилия за обществения ред. Караниколов 3 години министерството на икономиката способства за растежа на БВП. Всичко това с много добре подбрана тактика в обществото се вързват към Пеевски и ДПС с "любезното" съдействие на хората от т.нар. "градска десница". Христо Иванов защо не отиде да прочете и да вземе, да внесе този въпрос, тази точка на оперативно заседание. Защо не поиска от колегата ти да ти ги даде. Гротескно е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие. Мотивите им са изсмукани от пръстите", каза Борисов.


"От тях нула свършена работа за кризата в Перник. България е единствената държава, която отрече COVID-19. Идват много тежки времена. Сега едни хора са недоволни от едно, други от друго. Служебно правителство - абсурд. Тогава ще се подмени протестът с наши протести", каза още той.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 Anonimen 16.07.2020 18:46

    На простака така му се иска да стане ,но народа иска присъди и да отиват по затворите ,където им е мястото.

  • 008 ден 8 (16.07.2020) 16.07.2020 18:41

    На живо: https://live.bstv.bg/ Граждански протест "Да защитим Демокрацията в България", ден 8 (16.07.2020)

  • 007 Anonimen 16.07.2020 16:49

    Ох, дано да НЕ подадат оставка, че няма кой да управлява кочината-държавата !!! Само ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ може да върши тази тежка и неблагодарна работа. Ако допуснем да си тръгнат, ще стане страшно. Веднага ще излезем от НАТО и ЕС, ще ни изхвърлят от чакалнята, ще върнат корона вируса, а и монголското нашествие на Чингис хан пасти ще да яде тогава !!!

  • 006 До боклуците от безвремието в Булгаристан 16.07.2020 16:47

    От цялото ъъъ-ааа-ууу рзбрахме следното : няма по-знаещи и по-можещи от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ и „Обединените мафиоти“!!! Това е "каймакът" на Булгаристан !!! Слава Герберистану !!! Героям слава !!! Ако циркът не е цирк, Барба Ганьос да събира чекмеджета и да бяга в чужбина, ако цирк си е цирк, протестите ще пометат не само ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“, Обединените мафиоти и ДПС, но и всички тези 240 циркаджии в НС !!! Защото, ако не ги изритаме, ще ни довършат!!!!

  • 005 Anonimen 16.07.2020 15:06

    Появи се ново пълно чекмедже на мутрата. За чекмеджетата се бори човека!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще се чувствате толкова леко

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но