Свързани новини

14.07.2020 11:17

US посланикът е в Министерския съвет

Видян 6092 пъти | Коментари 10
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Пocлaникът нa Cъeдинeнитe aмeрикaнcки щaти в Бългaрия Хeрo Муcтaфa ce нaмирa в cгрaдaтa нa Миниcтeрcкия cъвeт, съобщава Либeртa.

Припoмнямe, чe вчeрa посолството на САЩ у нас подкрепи хилядите българи, търсещи основните си човешки права чрез антиправителствените протести в редица градове у нас.


 "Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона", се казва в позиция на посолството.


Прочитът на Геше е, че САЩ подкрепя действията му. В същото време в нея се изразява подкрепа за продължаващите вече пети пореден ден протестите в страната, чиито основни искания  са оставка на правителството и на главния прокурор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Чичо САМ обича робите си 15.07.2020 19:45

    Вашингтон: Спрете незабавно строежа на "Балкански поток" Америка заплашва със санкции компаниите, които изграждат новите руски газопроводи в Северна и Южна Европа https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/vashington-sprete-nezabavno-stroezha-na-balkanski-potok

  • 009 Чурулиг Марийкин 15.07.2020 16:52

    Амбасадата се опитва да дава наклон на протестите и просто споделя някои азбучни истини, като "гражданите имат право да протестират"!!! Горе- долу все едно, че казва "слънцето все още изгрява от изток" !!! В Сатанинските Античовешки Щати хора са прагматични - щом човека е вече неудобен и им трупа негативи с радост ще му бият шута и ще потърсят следващ клиент, за благото на мИриканската демокрация !!! Това ще се случи и с Булгаристан, най-бедната и най-корумпирана страна в Европа. В интерес на истината, това е Гърция на стероиди !!! Слава Американу !!! Героям слава !!!

  • 008 До боклуците от безвремието в Булгаристан 15.07.2020 16:50

    Не понял? Това проекти на Сатанинските Античовешки Щати ли са, че да ги спират? Цитираната дописка е от 10 януари тази година, а днес сме 15 юли 2020 г. Е, можеха да не чакат Херо-инята да им даде тон. Все пак сме в едно семейство и пеем оди на радостта, а не сме все още щат на Сатанинските Античовешки Щати !!! Май се оказа, че Оранжевия като гушна кашето и ритна тиквето !!!

  • 007 Anonimen 14.07.2020 22:27

    002 Европата е обединена на ужким. Нали не сте забравили реакцията на Германия към Италия и Испания в пика на Ковид-паниката.Веднага лъсна мно-о-го обединяващото "всеки за себе си".ЕС работи за Германия и световното задкулисие, за другите - трохи от софрата.Вижте внимателно кой лобира за европейските чиновничета.

  • 006 Anonimen 14.07.2020 20:04

    Какво ще се случи след срещата на Генерал-губернаторката на подмандатната територия и главатарят на компрадорската туземна колониална администрация?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион