Крум Зарков – народен представител от БСП, Петър Витанов – евродепутат от групата на социалистите и Станислав Владимиров – кмет на град Перник заформиха най-свежото трио в лявото пространство

Свързани новини

11.02.2022 15:23

Трио млади социалисти решени да стигнат до всеки симпатизант на БСП

Видян 1491 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крум Зарков – народен представител от БСП, Петър Витанов – евродепутат от групата на социалистите и Станислав Владимиров – кмет на град Перник заформиха най-свежото трио в лявото пространство. Така поне изглежда първата им среща в Дупница - пълна зала със симпатизанти от местната организация, които задържат на разговор новите лица на партията повече от два часа.




Интересът към срещата на Зарков, Витанов и Владимиров се оказва голям -  след първата покана на социалистите в Дупница, към тях заваляват публични покани от редови членове и организации – но и от симпатизанти – в това число и в социалните мрежи. Това провокира Зарков да обещае:




„Ще продължим със срещите в цялата страна, за да чуем и разберем какво мислят левите хора за случващото се в България, какво очакват от БСП като участник във властта и какво мислят за последните събития и изборни резултати на партията“.




Става ясно, че към техния отбор ще има и нежни попълнения – едно от тях е ярка фигура в борбата на БСП за справедливи условия на труд и социална закрила.




Тримата социалисти са обнадеждени, че ще променят тенденцията в БСП и ще върнат диалога в партията. Конститират с малко тъга, че към този момент е изключително трудно привличането на млади хора и че партийният живот по места също е в застой. „Трудно се преглъща и четвъртото място“, казват още социалистите.




Критика и към тях има от редовите социалисти в срещата в Дупница, но хората бързо разбират, че голямата цел на триото е не да разделя, а да събира - да покаже, че общ път има – и че само заедно социалистите могат да върнат енергията, резултатите на партията и да я отворят към младите хора.




„Само след около 18 месеца ще се изправим пред много важни местни избори. Те ще бъдат ключови за БСП и сме готови за разговор.“ – допълни Зарков.




Как трябва да изглежда БСП – идейно, персонално и организационно – на този въпрос ще търсят отговор младите социалисти в срещите си в страната. Те призовават всеки, който иска мнението му да бъде чуто, да не се колебае да се свърже с тях през социалните мрежи или чрез партийната си организация.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец