За първи път церемонията се проведе извън столицата. Повече от 800 симпатизанти и членове на ГЕРБ и СДС от цялата страна се включиха в събитието. Кампанията им ще премине под мотото "За стабилна България отново".

Свързани новини

06.03.2023 15:52

Трябва да направим правителство: Борисов

Видян 1032 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"ГЕРБ категорично победи Продължаваме промяната и Демократична България, кой е първи - темата не съществува”, заяви Бойко Борисов, откривайки предизборната кампания на партията си от Враца.


За първи път церемонията се проведе извън столицата. Повече от 800 симпатизанти и членове на ГЕРБ и СДС от цялата страна се включиха в събитието. Кампанията им ще премине под мотото "За стабилна България отново".


“Само за 6 месеца провалът им (на Доброто) ги докара дотам да се събират заедно да ни бият. Да си дадем кураж, фактът, че видяха, че не могат поотделно да ни победят, е голям успех. Те видяха, че нямат нищо, което да сложат срещу нас, и затова решиха да се обединяват. Защо не се обединиха предния път - ПП мислеха, че могат сами да ни бият. Сега се смъкнаха", обяви Борисов.


"Нали са от добрите, защо народът не ви разбра? Как - вие го съдрахте народа. По левче от всеки джоб сте извадили в зависимост от автомобила, напомпахте инфлацията", обвини бившите управляващи той.


В словото си лидерът на ГЕРБ подчерта основните приоритети на коалицията, както и начините за осъществяване на целите. Той посочи, че който и да управлява, първо трябва да стабилизира финансите.


"Ще вложим огромно усилие за правителство. С кой - с който българският народ избере", закани се Борисов. "Пети път да не се направи кабинет и да се оправдаем, че трябва да оставим президента да тегли, това не е честно към народа. Трябва да направим правителство, защото народът ще ни накаже всички", заяви Борисов. “Да бъдем отговорни, да загърбим партиите след изборите и да предложим нещо, което работи”, призова той останалите политически сили.


"Президент, кабинет, държавни институции се опитваха да ни изчегъртат. А ние 2 г. и половина след това сме тук и коментираме въпроса - дали ще бъдем първи! Няма как да се унищожи нещо, зад което стоят хората", заяви на свой ред зам.-шефът на ГЕРБ Томислав Дончев.


Домакин на събитието бе кметът на Враца Калин Каменов като Борисов определи това за частична кампания за местните избори, тъй като от парламентарния вот зависи в каква кондиция коалицията ГЕРБ-СДС ще се яви на наесен.



Купуването и продаването на гласове са престъпления


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред