Трамвай влачи с метри жена в София

Свързани новини

08.01.2024 14:42

Трамвай влачи с метри жена в София

Видян 1270 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Възрастна жена беше затисната при качване в трамвай в София и влачена в продължение на няколко метра. Инцидентът е станал навръх Нова година в района на „Лъвов мост”. 83-годишната пострадала е с фрактури на ръката и извадено рамо, съобщи Нова тв.

 „Излязох да купя плодове и цвете за подарък за моя приятелка. На прибиране чаках трамвая на спирката. Когато тръгнах да се качвам, вратата се затвори и ръката ми беше притисната. Хората се развикаха, но ватманът продължи. После спря, върна се, видя, че съм на платното, не ме попита как съм. Отнякъде се появиха двама мъже, които ме хванаха като чувал с картофи и ме хвърлиха вътре в трамвая.

 Едно семейство започна да се кара с шофьора. Обадих се на внука ми и той ме закара в „Пирогов”, където констатираха, че рамото ми е счупено. Имам необходимите документи. Зет ми отиде в депото в „Банишора”, но отказаха да муй покажат кадрите от камерата от трамвая, тъй като не е представител на полицията”, разказа потърпевшата Жулиета Георгиева.

„Не мога да знам защо ватманът не е извикал полиция. Може би е преценил, че жената не е тежко пострадала. Категорично имаме ПТП. Призовавам всички свидетели да се обърнат към асоциацията ни, за да започне разследване”, заяви Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи в ефира на „Здравей, България”.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое