Свързани новини

30.06.2021 14:31

Това ще бъдат първите нечестни избори: Борисов

Видян 1849 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Това ще са първите нечестни избори”, заяви пред симпатизанти на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов в Дулово. Заедно с него бяха бившите министри от последния му кабинет проф. Костадин Ангелов и Красимир Вълчев. Той предупреди, че изборите на 11 юли ще са с манипулирани машини, а ЦИК индиректно си признала за това. Причината била, че от избирателната комисия не са издали решение да се броят разписките от машините в края на изборния ден и да се сверят с протокола на машината.


„Това правителство ще е на същите тези, които ще влязат в парламента. Ще прехвърлят по 3 гласа към Слави Трифонов. Така са направили машините. Ние трябва така да направим, че пак да ги бием", посочи Борисов.


"Това са лоши хора”, каз той за настоящото служебно правителство. А за новите партии, посочи, че са с лидери, които са в политиката преди него. "Това са новите партии, но не знам защо така им казват. Мая Манолова е в политиката преди мен. Кое е ново? Татяна Дончева е в политиката преди мен. Слави Трифонов от 90-та година политическото му шоу е на екран. Държавата му е дала да води политически предавания всяка вечер в прайм тайма. Кое е новото? Нищо ново няма, освен добре забравено и пребоядисано старо. И ние не сме били идеални, имали сме своите грешки, но се учим от тях", констатира Борисов.


Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2021 16:27

    "Нечестни" ще са да, защото машините не могат да "събудят" 500 хил. мъртъвци да гласуват за ГЕРБ, и 500 хил. неграмотни мангала няма да могат да прочетат инструкциите за гласуване с машина, наистина ще са "нечестни" ! Тиквата пак говори без да иска, просто се "изпуска", не е виновна за това книжката за Винету която е прочел, а това, че е заченат по погрешка !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби