01/03

Свързани новини

29.06.2021 13:54

Борисов: Моля Ви, казвайте на хората да излязат и да гласуват

Видян 2134 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Моля Ви, казвайте на хората да излязат и да гласуват! Това призова председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Добрич. По думите му има много хора, които ги е страх от машините, но те трябва да излязат да гласуват. „Такава ниска активност е кошмарна. В Благоевград има 27% активност. Уплашиха хората. 60-хиляден град ще бъде управляван с 6000 гласа. С какъв морал ще управляват те?“, попита Борисов.

Според председателя на ГЕРБ, една армия не трябва да се праща, тя трябва да се оглавява. „Едно е да пращаш хората в бой, друго е да застанеш пред тях. Сами сме срещу всички не защото сме лоши, а защото те много искат да пораснат. Но не с повече идеи, не с повече политика и доброта. Със злоба, реваншизъм и компромати. Но това ще им изяде главата. Българският народ е толерантен и не обича злобата“, посочи Бойко Борисов. Той посочи, че Янаки Стоилов не е избран дори за домоуправител във входа си, но е министър. „Откакто се е появил на политическата сцена, той няма победа, но е министър. Назначават си шефове на банки, но с какъв морал? Нали това е политическо състезание. Трябва да уважаваш опонента, да уважаваш хората. Как ще чегърташ хората? И това го казва обединителят на нацията“, възмути се Борисов.


 


 


По думите на лидера на ГЕРБ, финансовият министър намери милиард и половина лева, защото бюджетът така е конструиран, че да има и за пенсионерите, и за лекарства, и за ваксини. „Те убиха най-важното – ваксинационния план. Ще ни вкарат в тежка криза през септември. Нашите герои - медицинските работници, се справиха най-добре с пандемията в Европа. Делта щамът е опасен и той ще дойде, той е тук. И вместо сега да имаме 3,5-4 милиона ваксинирани, ние лежим на стари лаври“, предупреди Борисов. Той бе категоричен, че единственото, което са променили, освен чегъртането на хората, е че грантовете ги подмениха с кредити. „Не те увеличиха парите, а буферите, които ние сложихме в бюджета“, подчерта Бойко Борисов.

„Автомагистрала „Хемус“ за вас е жизненоважна. За съжаление гледам машините стоят, никой не работи. Какво им пречи „Хемус“? Парите са там, само да работят. Какво им пречеше това, та го спряха и него? Почти готова е магистралата до Търговище, но не се работи“, изрази разочарованието си Борисов. Той припомни, че когато ГЕРБ каза, че ще увеличим учителските заплати, много хора се съмняваха. „Но ние каквото обещаем, си го изпълняваме. Нямаме неизпълнено обещание! Освен това над 1 милиард влязоха в образователната инфраструктура. Виждате вече как изглеждат училищата. Сега мога да обещая същия подход както за учителите, така и за медицинските работници“, заяви председателят на ГЕРБ.

По думите на Борисов, Планът за възстановяването, който Томислав Дончев и екипът му изготви, беше добър план. „Повече от добър! Вчера чувам, че щели да го калиброват? Защо не го калиброват вече толкова време? Нали твърдяха, че имат готов план? Защо не го пращат?“, попита той. Бойко Борисов обясни, че ако Планът на ГЕРБ проработи, ще има пари за увеличаване на доходите.

„Какво ще е това нещо друго на Слави Трифонов? Ще повторим печалния световен рекорд на БСП, фалирала 25 банки ли? Нали помните фалита на КТБ? И тази криза решихме, и всички с вложения, получиха до 100 евро от държавата. Бих се срещнал най-приятелски пред публиката, да чуя какво е другото“, призова Борисов. По думите му жаждата на власт на опонентите на ГЕРБ е огромна, но всяка голяма държава, която е просперирала, разчита на системни партии.

„Влязохме в чакалнята на Еврозоната, влязохме в Банковия съюз, но сега съм сигурен, че и това ще провалят“, предупреди още Бойко Борисов. Пред хората в Добрич той съобщи, че е изпратил заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и Деница Желева в Брюксел, за да уверят европейските ни партньори, че сме готови за влизане в Еврозоната.

„Преди 2 години са започнали да правят компромата с чекмеджето. Издебнали са ме, когато ме няма и са го направили. Защото ГЕРБ без лидера си е наполовина силна“, заяви още Борисов. Според него, във Венецуела президентът Мадуро е станал президент, благодарение на машините, които сега са в България. „В Германия съдът спря гласуването с машини, защото могат да бъдат манипулирани. А ние с вътрешен министър Бойко Рашков очакваме честни избори? Е няма как да стане! Да, изборите ще бъдат манипулирани, но от това да не ви пука!“, категоричен бе Бойко Борисов.

Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев призова хората в залата да не изпитват омраза. „Не знам общество или човек, който се е развил и успял с омраза. Искам да вярвате, че имаме сила, че


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 29.06.2021 14:36

    ПИТАМ ТЕЗИ КРАДЦИ ГЕРБЕРСКИ В КОЙ СЕКТОР ОТ НАРОДНОТО СТОПАНСТВО НЕ СА ОТКРАДНАЛИ МИЛИАРДИ, ЧЕ ИМАТ НАГЛОСТТА ДА ГОВОРЯТ ЗА "УСПЕХИ" НЯКАКВИ КОИТО НИКОЙ СВЕСТЕН И ГРАМОТЕН НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ ? ЗАЩО НА СНИМКАТА НЕ СЕ ВИЖДА ЗАЛАТА, А САМО ШЕПАТА КРАДЦИ, ДА НЕ БИ ДА Е ПОЛУПРАЗНА ТАЗИ ЗАЛА ? ПИТАМ ГИ ОЩЕ КОЕ НАПРАВЕНО ОТ ТЯХ Е КАЧЕСТВЕНО И ДЪЛГОТРАЙНО БЕЗ ДА Е УПОТРЕБЕНА СЛЕД ФИНАЛИЗИРАНЕТО НА ДАДЕН ОБЕКТ СХЕМАТА "РЕМОНТ НА РЕМОНТА НА РЕМОНТА" ? ЗАТВОР И ИЗЗЕМВАНЕ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО, РАЗХВЪРЛЕНО ИЗ ФАМИЛИИТЕ ИМ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА НА ТАЗИ ОПГ-ГЕРБ ! ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ЗА ИЗМЯНА НА НАРОД И РОДИНА И ГРАБЕЖИ В ОСОБЕННО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ ! САМО ЗА СВЕДЕНИЕ:- В САЩ КРАЖБА НА НАД 8 ХИЛ.$ СЕ СМЯТА ЗА "ГРАБЕЖ В ОСОБЕННО ГОЛЯМ РАЗМЕР И ЗАКОНЪТ ПРЕДВИЖДА ОТ 10 ДО НАД 20 Г. ЗАТВОР И ИЗЗЕМВАНЕ НА ИМУЩЕСТВО ! НАЛИ ВОЖДЪТ ИМ ВСЕ САЩ ДАВА ЗА ПРИМЕР И АЗ ДАВАМ ПРИМЕР СЪС САЩ !

  • 001 Anonimen 29.06.2021 14:18

    ДЕМАГОЗИ, МАНИПУЛАТОРИ И КРАДЦИ-ИЗМАМНИЦИ СА ТАЗИ ШАЙКА МАФИОТКА ГЕРБ ! ПАК ОБЕЩАВАТ ЕДНИ И СЪЩИ НЕЩА И СРАМ НЯМАТ ДА ПОКАЗВАТ НАГЛОСТ И ШАШМИ ! КАКВИ РЕЗУЛТАТИ СА ПОКАЗАЛИ И КАКВИ ПАК ЗАПЛАТИ ОБЕЩАВАТ КАТО СМЕ НАЙ-БЕДНИ И НАЙ-МИЗЕРНИ В ЕС ? ХЪРВАТСКА ВЛИЗА В ЕС СЛЕД НАС, НО С РЕЗУЛТАТИ В ПЪТИ ПО-ДОБРИ ОТ НАШИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ ВЛИЗАНЕТО И ! ГЕРБ СА КАТЕГОРИЧНИ ИЗМАМНИЦИ ЩОМ ВОДЕЩИ ФИГУРИ В СТРУКТУРИТЕ ИМ СА БИКОВ,САЧЕВА, МИТОВ КОИТО ПРЕДИ СА ХРАЧЕЛИ МНОГО ЯКО ПРОТИВ ПОЖАРНИКАРЯТ ОТ БАНКЯ, А СЛЕД КАТО ТОЙ ИМ НАПЪЛНИ "КАНЧЕТО" СЕГА СА НЕГОВИ ЯКИ ЗАЩИТНИЦИ, НА ТАКИВА МАСКАРИ В СВЕТА ИМ КАЗВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВИ КОИТО НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ МОРАЛ, ДОБЛЕСТ И ОТГОВОРНОСТ,КАКВА Е КАРАЯНЧЕВА - ЕЛЕМЕНТ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ, СЪЩЕСТВО КОЕТО ЗА ПАРИ НЕ НАМЕРИ ДОСТОЙНСТВО ДА СЕ ЗАЩИТИ И ДА ОТСРАМИ СЕМЕЙСТВОТО СИ, КАКЪВ ЕКЗЕМПЛЯР Е ДОНЧЕВ СЛЕД КАТО Е УРЕДИЛ ЦЯЛАТА СИ ФАМИЛИЯ В ГАБРОВО ПО ПАРТИЗАНСКИ, ТОЙ ИМА ЛИ ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ ИЛИ Е ПОЛИТИКИ-КУРВА ЗАРАДИ ВЛАСТ И ПАРИ, КАКЪВ ИЗМЕКЯР Е ВОЖДЪТ ИМ, СЛЕД КАТО ИМА ШКАФЧЕТА КОИТО НЕ ОТРИЧА И ИМА НАГЛОСТТА ДА ГОВОРИ ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО И НАЙ-ВЕЧЕ КАКВИ СА ТЕЗИ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ, ТОЛКОВА ЛИ СА ТЪПИ, ЧЕ ЗА ТЯХ ИСТИНАТА Е САМО ТАЗИ КОЯТО КАЗВА ЕДИН МАФИОТ И РЕКЕТЬОР ОТ БАНКЯ ? КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДЪТ:-"ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА" Е ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ТАЗИ ИСТИНА, АКО НЕ, ЩЕ СИ ОСТАНЕМ РОБИ НА ЕДНИ КОМУНИСТИ В "ДЕМОКРАТИЧНИ" ДРЕШКИ И ЩЕ СИ ОСТАНЕМ БЕДНИ ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби