През предстоящите месеци предстои годишен ремонт на съоръженията и топлопреносната мрежа

Свързани новини

08.07.2022 11:45

Топлофикация Перник препоръчва на клиентите да проверят изправността на индивидуалните топломери и водомери

Видян 1143 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Топлофикация Перник" съветва своите клиенти да проверят изправността на индивидуалните уреди за отчет на топлинната енергия и битовата гореща вода.

„Екранът на дисплея трябва да свети и да се показват последователно номерът на уреда, показанията от предходния сезон и показанията от последния отоплителен сезон. В случай на проблем, задължително потребителите трябва да се свържат с обслужващата ги фирма за дялово разпределение." каза инж. Чавдар Стойнев изпълнителният директор на "Топлофикация Перник". При неотстранена повреда устройството няма да се отчита коректно показанията.

От дружеството напомнят, че на 10 години водомерите за топла вода трябва да преминат през метрологична проверка. При индивидуалните топломери срокът е 5 години.

"Отстраняването на дефекти по топломерите и водомерите и ремонти по вътрешната отоплителна са извършват предимно, когато отоплението е спряно.“ каза инж. Чавдар Стойнев. "При необходимост от ремонти в абонатната станция, избраните от общо събрание на етажната собственост лица, задължително трябва да установят връзка с представители на „Топлофикация Перник“, за да се предотвратят евентуални щети." каза инж. Чавдар Стойнев.

През предстоящите месеци предстои годишен ремонт на съоръженията и топлопреносната мрежа. Мероприятията целят да гарантират ефективната и безаварийна работа на съоръженията през следващия отоплителен сезон.

Графиците за предстоящата профилактика и ежегоден планов ремонт ще бъдат публикувани на сайта на дружеството, както и на на видно място на входовете две седмици преди началото на ремонтните дейности.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог