Свързани новини

06.03.2013 17:07

Циркове в 41-ия парламент за последно сбогом

Видян 1438 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В последните дни преди да бъде разпуснато 41-то Народно събрание, някои от депутатите изнесоха поредното си шоу. В центъра на събитията отново беше лидерът на Атака Волен Сидеров. След като предложението му за отнемане на лиценза на ЕРП-тата не беше прието, той се ядоса и избухна, наричайки всички в залата „национални предатели“. Атакистът обяви, че напуска парламента заедно с хората от парламентарната си група 5 дена преди предизвестения му край. На излизане от сградата от Атака закичиха кулоарите с плакати с текста на песента на Радо Шишарката: „К...и, сбогом“.


Съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев контрира, че поведението на Атака потвърждавало тезата му за психотест на всеки кандидат-депутат. Няколко народни представители от хората на Сидеров отидоха при протестиращите в палатковия лагер пред парламента и им обещаха да ги вкарат в сградата с временен пропуск, каквото право действително имат. Стачкуващите обаче ги увериха, че могат да нахлуят и без електронни карти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог