Свързани новини

27.02.2013 10:37

Парламентът не пожела да изслуша Борисов, Дянков и замесените в скандала с мократа поръчка

Видян 1889 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В патовата ситуация, в която България няма правителство, парламентът масово отказа да изслуша министрите в оставка по всякакви въпроси, предаде BTV.


„Премиерът в оставка Бойко Борисов преди дни в НС отправи обвинение към почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че бил поръчал атентат срещу него. Това не може да бъде отминато с лека ръка, защото е пряко обвинение в извършване на престъпление”, заяви Четин Казак от ДПС. От Движението настояха да бъдат изслушани всички лица, които имат отношение по този скандал. Депутатите отхвърлиха и това предложение.


Депутатите отхвърлиха и искането на лидера на ДПС Лютви Местан за изслушване на директора на Националната разузнавателна служба Драгомир Димитров, на бившия директор на службата Кирчо Киров, на началника на НСО Тодор Коджейков и на главния прокурор Сотир Цацаров относно огласените от трибуната на парламента твърдения от страна на Бойко Борисов, че в официален материал на чужда разузнавателна служба се съдържат данни за подготвен срещу него.


„В последните седмици сме свидетели на значими трансфери, които изменят състоянието на резерва и на бюджета, правят се трансфери, плащат се аванси и др. Това заяви от „червеният” Пламен Орешарски. „Трябва да чуем Симеон Дянков”, добави той. И това предложение не „мина”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог