Свързани новини

22.06.2021 11:23

Търсим законодателни промени, които да подобрят живота на гражданите и функционирането на бизнеса: Янев

Видян 1181 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Макар и като служебно правителство, сме си поставили си задача за съответните ресори да търсим необходимиост от законодателни промени в различни сфери в обществения живот, които ще бъдат в състояние да подобрят живота на гражданите и функционирането на бизнеса от гледна точка на тази законодателна рамка, която трябва да бъде подкрепена с промени от следващото Народно събрание. Това каза служебният премиер Стефан Янев в началото на срещата с представители на Националното сдружение на общините в Република България, предаде Фокус.

 „Уважаеми представители на НСОРБ, уважаеми колеги, днес организираме тази среща, за да чуем важните и неотложни проблеми, които решава организацията на Националното представителство на общините. Надявам се да имаме възможността да обсъдим редица проблеми, които са трептящи и трябва да ги решаваме с всеки изминал ден. Проблемите са много, въпросите са много, а знам и че имате много идеи. Ще започнем с богат дневен ред“, заяви Янев в обръщението към представителите на НСОРБ.

Премиерът посочи, че вече е провел среща с Националната организация на кметовете на кметства. „Това, което беше казано там, детайлите ще бъдат споделени и ще ги обсъдим, за да намерим общи решение. Нашата дейност трябва да бъде в интерес на гражданите, посочи той.

„Ще обсъдим и още една тема, която смятам за важна. Знам, че имате доста предложения за законодателни промени. Смятам да обсъдим тези въпроси, защото макар и като служебно правителство, сме си поставили си задача за съответните ресори да търсим необходимиост от законодателни промени в различни сфери в обществения живот, които ще бъдат в състояние да подобрят живота на гражданите и функционирането на бизнеса от гледна точка на тази законодателна рамка, която трябва да бъде подкрепена с промени от следващото Народно събрание. Ще обсъдим предложенията и ще ги допълним или обогатим със съвместни усилия на различни сектори от изпълнителната власт. Надявам се да бъдем готови до края на мандата на служебното правителсто и когато има ново Народно събрание, да ги внесем“, допълни Янев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.