Свързани новини

19.05.2021 15:15

Вижте новите областни управители

Видян 6054 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерският съвет прие решение за назначаване на 24-ма нови областни управители.



Николай Шушков е назначен за областен управител на Област Благоевград. В периода 2009 г. - 2010 г. е заемал поста началник на Митница Югозападна България, а от 2005  г. до 2008 г. e бил началник на Митница Кулата. През 2021 г. е началник Митнически департамент на Thessaloniki Port Authority S.A. dry port Sofia – „ТПА“ София“ ЕАД. Висшето си образование е завършил в Полтавския университет по икономика и търговия в Украйна.



Мария Кънева е назначена за областен управител на Област Бургас. В периода 2001 г. – 2009 г. е била областен управител на Стара Загора, а преди това е била зам.-директор на РЗОК в Стара Загора. От 2018 година е декан на Центъра по юридически науки в Бургаския свободен университет. Професор е по административно право и процес.



За областен управител на Велико Търново е назначен Георги Гугучков. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Транспортно строителство“ от НВУ „В. Левски“ във Велико Търново. В периода 1998 г. – 2001 г. е бил командир на бригада и началник на Горнооряховския военен гарнизон. Има дългогодишен управленски опит в частния сектор в сферата на енергетиката и строителството в градска среда.



За областен управител на Област Видин е назначен Огнян Михайлов. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Управление на обществения ред и сигурност на Република България“ от Академията на МВР. През 2017 година е бил областен управител на Видин. Преди това от 2015 г. е работил в Държавната агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“. От 2003 г. до 2009 г. е бил директор на ОД-МВР Видин.



Иван Сълов е назначен за областен управител на област Враца. От 2016 г. до 2018 г. е работил в АЕЦ „Козлодуй“ като първо заема позицията началник отдел „Технически системи за сигурност“, а


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Четвъртият закон на г-жа Паркинсон гласи: 19.05.2021 16:57

    Четвъртият закон на г-жа Паркинсон гласи: "Смяната на еднa туземна на чичо Сам колониална администрация с друга още по-туземна и пак на чичо Сам колониална администрация не води до промяна."

  • 001 Меди Доганов, хидролог 19.05.2021 16:51

    Защо Радев не пипа хората на ДПС в земеделието и енергетиката? АВТОР: АДВ. ГЕОРГИ БОГДАНОВ, ФЕЙСБУК https://glasove.com/categories/skandalyt/news/zashcho-radev-ne-pipa-khorata-na-dps-ot-zemedelieto-i-energetikata Радев видимо се е спазарил с ДПС за подкрепа през следващия си мандат. Така желанието му да повтори мандата обрече на провал цялата идея по демонтирането на акулите от властта. Нито един от кадрите на ДПС не е засегнат - на местата си остават хората на ДПС в Министерството на земеделието, на местата си остават шефовете на Държавния резерв, на Българският енергиен холдинг, НЕК, на Мини Марица Изток, на ТЕЦ Марица изток-2, на Булгартрансгаз, Автомагистрали, АПИ, АЕЦ Козлодуй, Фонд Земеделие, Информационно обслужване, ДНСК и регионалните ѝ клонове - местата от които се хранят и ДПС и ГЕРБ

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден