Свързани новини

02.09.2023 12:09

Тагарев да подаде оставка за Пирогов, Киро с натиск върху гл.секретар на МВР

Видян 1209 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов създаде няколко политически новини. Той обяви, че Кирил Петков е направил посещение, очевидно с цел натиск, на главния секретар на МВР. Това е важно с оглед записите, в които двамата с Ас. Василев обявиха, че трябва да имат свое МВР, за да вземат изборите:


"Главният секретар на МВР правилно си подаде оставката. И аз съм си подавал оставката. Животът е такъв, че всичко се връща. По-притеснителното е, че Кирил Петков е ходил в МВР. А ние се разбрахме ясно и точно - че 100% ще се подходи професионално, а не съм дал нито едно име в МВР. Така че уговорката ни да не се месим в МВР и то да работи професионално, защото тези три години хаос доведоха до страховити неща и тези поръчкови убийства... От нула миграция, всеки ден идват бусове с мигранти. Преди три години, ако беше станала една стотна от това, вие щяхте да ме разсипете тука. Какъв Шенген?! Това е чудовищна миграция!".


Борисов коментира и темата със съветника на министър Тагарев, направил скандал в Пирогов, като поискал дете да бъде извадено от шоковата зала, за да влезе неговото собствено на това място: "Ако управляваше ГЕРБ, за случая в Пирогов не директорът, министърът щеше да си отиде", заяви Борисов. Напомняме, че военният министър си позволи да пише на колегата си здравен министър, че настоява да се провери не какъв е бил инцидентът, а кой от Пирогов е качил информация за него в социалните мрежи, което е абсолютно недопустимо по много причини, още повече в демократично общество.


"Колкото по-модерно, по-ефективно, макар и по-скъпо, нека се удължава животът на човека. Ето, и сестра ми е болна от рак. Да не правите като другите доктори - да гоните пациенти, да ги изхвърляте. Като управляваше ГЕРБ, за случая в Пирогов не директорът, министърът щеше да си отиде", каза той в Бургас, където е на посещение в болница.


Запитан отново какво не одобрява в кадровата политика на правителството, той отговори: "Щях да махна министъра на отбраната заради съветника. Съветникът щеше да си е заминал на мига. И да махна неговия началник - министъра на отбраната. Тагарев незабавно трябва да бъде уволнен. И ние ще го питаме в комисията по отбрана колко ценен е и какво разбира от отбрана този човек."


"Нито стотинка не съм получил от Васил Божков. Бил съм викан в прокуратурата, дал съм показания. Клел съм се във внуците, в мене си. Почнат ли да идват избори, той почва да говори. Не сте ли забелязали", коментира още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог