Разбираемо е, че мегазвездата Лейди Гага се нуждае от постоянна охрана. Попзвездата има милиони от Little Monsters, а някои хора са сериозно обсебени от нея. Поради тази причина Гага винаги е придружавана от охрана, когато излиза навън.

Свързани новини

11.02.2023 07:00

Суперзвезди и техните бодигардове: 24 уникани истории

Видян 13044 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лейди Гага

Разбираемо е, че мегазвездата Лейди Гага се нуждае от постоянна охрана. Попзвездата има милиони от Little Monsters, а някои хора са сериозно обсебени от нея. Поради тази причина Гага винаги е придружавана от охрана, когато излиза навън.



Някои бодигардове на известни личности имат свои собствени последователи. Пийт ван дер Веен работи за Лейди Гага в продължение на години и дори участва в една от нейните песни. Холандският бодигард е и културист, а веднъж дори печели конкурс за красота.


 50 Cent



Вижте, рапърът 50 Cent - или Къртис Джеймс Джаксън III - е бил прострелян девет пъти. Ако бяхте прострелян девет пъти, нямаше ли да наемете охрана, която да ви следи през цялото време? Със сигурност бихме го направили. Звездата е нападната през 2000 г. , както се твърди, от мъж, който е работил като бодигард на Майк Тайсън. По време на стрелбата са присъствали синът и бабата на звездата.


50 Cent се възстановява от нападението за пет месеца. Смята се, че стрелбата е отмъщение за песента на рапъра "Ghetto Qur'an".


Ким Кардашиян



Известно е, че Ким Кардашиян е била задържана при въоръжен грабеж в хотел в Париж. По това време бодигардът на звездата, Паскал Дювие (на снимката), е в клуб заедно с братята и сестрите на Кар-Дженър - Кортни и Кендъл. Само няколко дни преди това Дювие е попречил на Виталий Седюк да нападне Ким, а тя го е нарекла "a G" в Туитър.


Паскал Дювие е бил в немската армия и първо е работил за Кание Уест. Опитният бодигард е работил и за Black Eyed Peas, Ник Джонас и Франк Оушън. След грабежа Ким засилва охраната си.


Уитни Хюстън



Певицата Уитни Хюстън участва във филма "Бодигардът", който разказва за суперзвезда и връзката ѝ с нейния бодигард. Всъщност филмът е базиран отчасти на личния охранител на Хюстън - Дейвид Робъртс, бивш полицай от Уелс.


Дейвид Робъртс работи за Уитни Хюстън в периода 1988-1995 г. , но е уволнен, защото изразява загриженост за нейното благосъстояние. След кончината на певицата Робъртс коментира, че тя може би е била жива, ако не са били пренебрегнати опасенията му. Той е казал: "Част от моя дълг беше [. . . ] да ги предпазя от самите тях. "


Том Круз



Екшън звездата Том Круз иска около себе си да има само бодигардове от най-високо ниво. В един момент Том Круз, Кейти Холмс и Сури Круз са охранявани от бодигарда Шон Рингълд. През 2009 г. обаче Рингголд започва собствена успешна актьорска кариера.


Том Круз е бил защитаван и от Марк "Били" Билингъм, който сега участва в британското военно телевизионно риалити SAS: Who Dares Wins. Бившият снайперист и офицер от спецчастите е работил и за Бранджелина, Кейт Мос, Хълк Хоган, Майкъл Кейн и Ръсел Кроу.


Брад Пит и Анджелина Джоли



Спомняте ли си Марк "Били" Билингам, бившият снайперист, който защитаваше Том Круз? А ето го отново. Марк Билингъм работи за Брад Пит и Анджелина Джоли, като се сближава със семейството. Всъщност Билингам твърди, че на практика е "баща" на шестте деца на двойката.


Очевидно Бранджелина са разполагали с ключалки за сканиране на пръстови отпечатъци в домовете си и с екип за киберсигурност, който следи децата им онлайн. Билингам е бил ръководител на охраната на двойката и коментира, че "военните ме подготвиха идеално за това, което направих с тях."


Семейство Бекъм



Дейвид Бекъм е казвал, че с удоволствие би се разхождал по улицата със семейството си, но те просто са твърде известни. Вместо това Бекс взима децата си от училище с брониран Ролс Ройс и две коли, пълни с охранители. Един от дългогодишните бодигардове на Бекъм е Боби Рич (на снимката).


Ако Бруклин Бекъм излезе за сладолед, ще видите Боби Рич някъде до него. Бодигардът е представлявал Великобритания по джудо и има черен колан по бразилско джу-джицу. Той е и личен треньор!


Кайли Дженър



Когато интернет забеляза бодигарда на Кайли Дженър, те се обърнаха към Twitter, за да изразят подкрепата си. Всъщност някои фенове толкова се вманиачиха по Тим Чънг (на снимката), че решиха, че той всъщност е бащата на бебето на риалити звездата - Сторми.


Въпреки че вече не работи за семейството, Тим Чънг е бил бодигард и на Кайли, Кортни, Ким и Кание. Очевидно Чънг също е в полицията на Лос Анджелис и работи като професионален модел.


Брус Уилис



Екшън звездата Брус Уилис винаги е имал телохранители и често е завързвал приятелски отношения с тях. Уилис се запознава с бившия си бодигард Майкъл Кларк Дънкан, когато той получава ролята на Беър в "Армагедон". Двамата стават приятели и Уилис повлиява на Дънкан да получи ролята на Джон Кофи в "Зеленият път".


Преди това Майкъл Кларк Дънкан е бил бодигард на Уил Смит, Джейми Фокс и Notorious B. I. G. Винаги е искал да се занимава с актьорско майсторство и престава да работи като бодигард, когато Биги е убит.


Кристен Стюарт



Ето още една знаменитост, която е участвала в абсолютно огромен франчайз. Въпреки че актрисата Кристен Стюарт е известна с това, че е много затворена, все пак й се налага да наема бодигардове, за да запази личния си живот.


Един от бодигардовете на Кристен Стюарт се сдобива със собствени последователи и става известен като "Оригиналния секси бодигард" Същият този красив бодигард е защитавал и актрисите Емилия Кларк и Нина Добрев. Според Стюарт той се е справил добре с цялото медийно внимание, което е получил.


Риана



В интернет има много снимки на попзвездата и милиардерка Риана, която се вози на раменете или гърбовете на бодигардовете си. Всъщност, когато е на концерти и има нужда от по-добра гледка, екипът ѝ за сигурност е много полезен.


В един момент един от бодигардовете на барбадоската певица е замесен във физическа саморазправа пред клуб в Лондон. Очевидно бодигардът е ударил фотограф, който не е искал да се отдръпне от автомобила на звездата. При друг случай бодигардът затръшва вратата на колата в лицето на Риана!


Дженифър Лорънс



Бодигардът на Дженифър Лорънс Грег Ленц (на снимката) е друг човек, който в крайна сметка става много популярен. Красивият бивш модел беше сниман да носи чихуахуато на Джей Лоу и това е достатъчно, за да може



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей