„Все още има много красота в света и много любов. И много любов, която трябва да се даде. Всичко е наред. Това е просто живот“, каза той.

Свързани новини

16.01.2023 15:13

Брад Пит: Брадли Купър е причината да съм трезвен

Видян 2364 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Брад Пит се чувства по-добре от всякога. Актьорът не само спечели Златен глобус за най-добра мъжка второстепенна роля във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, но и се сдоби с престижно отличие за същата продукция от филмовата организация National Board of Review на 8 януари в Ню Йорк. Тогава звездата сподели, че всъщност това, което особено цени е, че е преборил зависимостта си от алкохола. А за това лично постижение звездата благодари на своя добър приятел и колега Брадли Купър, който именно му и връчи наградата, съобщава People.


Брад се качи на сцената и каза мили думи за своя приятел като не пропусна да отбележи, че именно той е причината да е трезвен. Пит също така добави, че откакто е зарязал алкохола всеки ден се чувства по-щастлив. През 2017 г. Пит даде много лично интервю пред сп. GQ, в което откровено говори за миналите си проблеми и злоупотребата с наркотици и заяви, че живее чист живот след раздяла с актрисата Анджелина Джоли. Навремето той сподели, че „децата му са всичко“, добавяйки, че драстичната промяна в начина на живот не го е оставила да се самоубие.


„Все още има много красота в света и много любов. И много любов, която трябва да се даде. Всичко е наред. Това е просто живот“, каза той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак