"Натрупвайки разочарование през годините от зимните ни курорти, нямах скрупули да споделя тази снимка. Тя е на мой приятел, който пътува по целия свят. Думите му бяха: "пародия на зимен курорт", коментира той. По думите му цена и качество нямат общо. Това се потвърждава и от личните му наблюдения.

Свързани новини

31.01.2023 18:01

Суджук за 30 лв, баница за 11 лв. и кетчуп по 3 лв. на Боровец

Видян 4444 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Снимка със смайващ ценоразпис от зимния ни ски курорт Боровец качи в социалните мрежи победителят от Big Brother 1 ресторантьорът Здравко Василев. Баница за 11 лв., суджук за 30 лв. и сосове кетчуп и майонеза за 3 лв. предлагат на туристите там. Най-изгодното предложение се оказа филията хляб за 0,50 лв.


"Натрупвайки разочарование през годините от зимните ни курорти, нямах скрупули да споделя тази снимка. Тя е на мой приятел, който пътува по целия свят. Думите му бяха: "пародия на зимен курорт". По думите му цена и качество нямат общо. Това се потвърждава и от личните му наблюдения.


"Направих бърза справка. Само за декември над 200 хил. българи са пътували с цел туризъм в чужбина. Средно там се остава около седмица. Това са над 1 млн.нощувки само за декември. По последна справка двата комплекса - Боровец и Пампорово, имат около 600 хил. нощувки за целия сезон", стана ясно от думите му.


"Правим всякакви упражнения по отношение на реклама, харчат се милиони. Но вече доведени туристите на място, в момента, когато излязат от хотела, попадат в клопката на всичко наоколо", коментира Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма пред Bulgaria ON AIR.
По думите му ситуацията с подобни цени е не само с хранителните продукти, а и с такситата, с лекарите по курортите.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Дъстийн Драганов Копоефф 31.01.2023 22:59

    Само за любителите на силните и стресови изживявания: Заповядайте в Регион Мутро-Клепто-Дебилистан , дестинацията с най-жалкия и некачествения туризъм, с най-некачествените храни, най-некачественото обслужване , но за сметка на това с най-високите цени в Европа и по света.

  • 001 властта да си опича акъла 31.01.2023 18:47

    Какво евро, каква Еврозона...?! Властта да си опича акъла и да престане да слугува на чужди интереси и във вреда на народа си

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни