Свързани новини

03.12.2021 10:32

Стъпвате върху страх и владеете чрез страх: Костадин Костадинов

Видян 1139 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Това каза председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов в декларация от името на група, предаде Фокус.

В началото на своето изказване Костадин Костадинов се обръща само към българите. По думите му днес народът заслужава нови решителни и откровени водачи. "Крайно време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже", коментира още Костадин Костадинов. Според него България няма нужда от страхливи и продажни управници, а от хора, които защитават българския национален интерес.


"България има имунна система. Има своите безстрашни синове и дъщери. Хора, които искат достойно бъдеще. Търсих и намерих такива хора, непримирими и ги поведох, за да мога днес с 12 от тях да съм тук", каза той и отчете, че навън са стотици хиляди.

"Страхът в тази зала буквално може да се усети. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", каза той и посочи, че не може вечно да се кради, лъже и изнудва.
"Бъгарите, които подкрепиха "Възраждане" не се страхуват. Притиснат до стената човек има два избора - да се подчини, или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме", заяви още Костадин Костадинов.

Той заяви, че "Възраждане" ще се бори с модернишя фашизъм, както и да кажат "Не" на "зелената сделка, да защитят българския национален интерес в Северна Македония и да освободят страната ни от чуждите военни бази.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак