Свързани новини

03.12.2021 09:34

Време е да направим България, от която да се гордеем: Кирил Петков

Видян 5699 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Време е да направим България, от която да се гордеем - наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Това каза от Кирил Петков от "Продължаваме промяната" в декларация от името на група.

"Време е да вложим смисъл в думите народен представител. Народен представител е човек, който представлява не само своите избиратели, а целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ, горд народ с велика история. Намира се на най-красивото кътче на страната. За съжаление прекалено дълго време народните представители преди нас не са с свършили добре работата. Затова България е изправена пред огромни предизвикателства", каза още Кирил Петков.

Той отчете, че близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали да живеят извън страната.

"Как сме стигнали дотук. Къде са били народните представители, които е трябвало да решават проблемите? Отговорът се крие в няколко думи - алчност, егоизъм и нехайство, не на всички, но на много от тях", допълни още Кирил Петков.

"Дами и господа, това трябва да спре. Това трябва да спре днес. Нека всеки един от нас като народен представител да каже - искам да бъда част от промяната, ще ги решим тези проблеми. Всички заедно да заявим - време е за нулева толерантност към корупцията. Време е за истинско правосъдие в България, където никой не се чувства безнаказан", каза още Кирил Петков.

Според него е време България да бъде лидер в региона и пример за добросъседство.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 поредните лапачи 04.12.2021 11:12

    Кирчо е поредния възбуден в политиката, който ни обещава светло бъдеще. Да видим за кой ще бъде това светло бъдеще, щото до сега всички във властта си го направиха изключително и само за себе си

  • 003 ВИЦ 03.12.2021 14:09

    Стъпкалият Конституцията Кирчо Канадчето се заклел да спазва ...Конституцията?!?

  • 002 Време е за : 03.12.2021 10:37

    На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Подтиснати и унизени, ставайте срещу врага! От нийде няма избавление, от бог, ни цар, ни господар, във нас е нашето спасение, в борбата, водена със жар! Крадецът плячката не връща, ни властелинът своята власт, но ний сме армия могъща, кой би се мерил днес със нас? Бой последен е този, дружно вси да вървим! С Интернационала света ще победим! Държавата ни угнетява – законите са против нас, богати днес ни управляват, беднякът няма равен глас. Но стига толкова търпение, ний старий свят ще разрушим. Във нас е нашето спасение, с борба ще се освободим! Но ако ли обезумели войска изпратят срещу нас, най-първо стари генерали да чакат смъртния си час! Бой последен е този, дружно вси да вървим! С Интернационала света ще победим!

  • 001 Кака Милка 03.12.2021 09:45

    Като думи звучи толкова прекрасно, че чак страх ме хващаи вече мисля дали не сънувам... Ами ако дай Боже тия красиви думи се реализират и на дела?

RSS

Най-нови

МБАЛ Д-р Атанас Дафовски в Кърджали

Родилка почина след спешно секцио в болницата в Кърджали

33-годишна родилка е починала тази сутрин ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще