Свързани новини

24.06.2009 09:03

Станишев: Залогът за тези избори е голям

Видян 1493 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Залогът за тези избори е голям, и евентуална коалиция между ГЕРБ и Синята коалиция ще върне страната назад и ще има тежки последици.



Това заяви премиерът и лидер на БСП Сергей Станишев по време на представянето на книгата си "Защото сме социалисти" в читалище "Св.Св. Кирил и Методий" в столичния район Красна поляна, предаде БГНЕС. По повод на сблъсъците на симпатизантите между БСП е ГЕРБ в Банкя отпреди няколко дни Станишев се обърна към своите основни политически опоненти с думите: "Ако си демократична партия, първо трябва да се научиш на демокрация".
Станишев разказа на своите симпатизанти, че по време на предизборната си обиколка в страната в населени места, като селата Горски извор и Долни чифлик възрастни хора са се оплакали пред него, че пенсиите им са намалели по време на управлението на кабинета на Иван Костов /1997 – 2001 г./. Премиерът и водач на листата в 25-ти многомандатен избирателен район в столицата подчерта, че Коалиция за България не е конюнктурна структура и за 8-те години от създаването си е показала принципност. "Можем да гарантираме икономическата и социалната стабилност", категоричен беше той. Станишев разкритикува становищата на своите опоненти от ГЕРБ, че България трябва да сключи договор с МВФ и че във всички държави, в които това е реалност, първото условие е било намаляване на заплатите. Той подчерта, че въпреки грешките си правителството е успяло да се поправи и това е видно и за Европейската комисия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец