Свързани новини

17.04.2013 11:21

Станишев: Искаме да върнем София на софиянци

Видян 1385 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Искаме да върнем София на софиянци, заяви Сергей Станишев на представянето на листите на Коалиция за България от 23, 24 и 25 МИР. Той изтъкна, че кандидатите за народни представители на левицата са достойни личности, които ще защитават интересите на софиянци и милеят за столицата. Станишев обърна специално внимание на провалите на ГЕРБ в София и напомни, че все още го няма обещания завод за боклук, а общинското здравеопазване е тотално съсипано.


По думите му ситуацията в цялата страна е изключително тежка. „Знам колко са измъчени хората. Промяната няма да е лесна, но е възможна”, каза лидерът на БСП. Той отново изтъкна ангажиментите на левицата за 250 000 работни места, облекчаване на данъчното бреме за най-бедните и възраждане на българската икономика. Лидерът на БСП бе категоричен, че Пламен Орешарски може да се справи с тази отговорна национална задача като премиер.


Станишев коментира и скандалните разкрития на прокуратурата за Цветановгейт. Той отбеляза, че Цветан Цветанов е основният инструмент за фалшификации и манипулации на изборите и затова Бойко Борисов не може да се раздели с него.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей