Стая за интимни връзки

Свързани новини

10.08.2023 15:15

Стая за интимни връзки в НС, Христо Иванов е най-чест гост на пурите

Видян 3370 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стая за интимни връзки действаше досега в старата сграда на парламента, а в новата е подготвена още по-уютна и по-луксозна. В нея реалните лидери на сглобката пушат пури и приканват представителите на ППДБ, от които най-често посредник е Христо Иванов, разказват хора от кулоарите на Народното събрание.

На майтап шегаджиите в НС наричат помещението "стая на интимната връзка", откакто некоалицията се орезили със смехотворните законодателни предложения по тоя повод. Иванов разпределя задачите от батковците надолу.

Премиерът - академик по пяната се е опитал да възрази на такава една йерархия на властта, като подчертал, че той е министър-председателЯТ, но бързо е разбрал къде се намира и е кацнал на земята, както Делян Пеевски още предварително беше предупредил партньорите в карето.

А смятаният и дори възпят от Слави за премиер в сянка Асен Василев в момента е по-зает да си търси нова къща със семейство Лорер, с което съжителства и в момента под един покрив. Още повече, другият домакин в къщата, увековечен от медиите - Тони Парфюма, е избрал свободата с екссъпругата на Петьо Еврото - Любена и е изчезнал в неизвестна посока в чужбина, ако се вярва на представящи се за осведомени източници.

По-важното е, че вече текат разговори дали той да остава след ротацията финансов министър, тъй като повечето му колеги няма да намерят място в кабинет Габриел. Напомняме, че тъй умните пиари на сегашния състав вложиха  напразни усилия да променят установилото се название Правителство Денков - Габриел. Даже измислиха и лого на "Кабинет Денков", сякаш пиарстват на практиката на зъболекар, джипи или психоаналитик. Сега това се очаква да излезе през носа на ПП в последващия Кабинет Габриел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 13.08.2023 15:10

    Мисля, че Христо Иванов и компания вече сами се досещат, че политическият им край е настъпил. Не може да лъжеш постоянно хората и да очакваш, че накрая все ще има някой, който да те измъкне. ДБ искаха да използват ПП като ракета, с която отново да влязат в парламента, защото сами вече няма как да успеят.

  • 006 Кико 12.08.2023 14:15

    Хахаха, Иванов и Кокорчо може да са си пушили пуретите на разменни начала

  • 005 Тишо 12.08.2023 14:14

    Интересно ми е да видя дали Иванов не се е усамотявал там с Кокорчо

  • 004 Anonimen 11.08.2023 12:08

    не се и съмняваме

  • 003 Кирила 11.08.2023 11:33

    Тази новина не ме учудва изобщо, тоя е способен на всичко

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.