Истина и лицемерие

Свързани новини

10.08.2023 10:14

Защо хилещият се Минчев още е депутат, щом Вежди не е: Слави

Видян 2038 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вежди Рашидов вече не е депутат. И така е правилно. Защото, когато си народен представител трябва да внимаваш какво говориш и как се държиш, защото представляваш хората, които са те избрали и носиш морална отговорност за това.


Морал бе, морал. Едно състояние, твърде чуждо на една не малка част от нашите народни представители. И като говорим за морал, и фактът, че Вежди Рашидов вече не е депутат, Никола Минчев и Росица Кирова защо все още са? Те седят и се хилят одобрително, на това, което говори Вежди Рашидов. Значи са съгласни, забавно им е и дори смешно. Тогава защо още не са си подали оставката?


Значи Тото, който слуша как Тити Папазов говори за това как е обръснал главата на едно момиче, Тото дори го извика прокуратурата на разпит и публичното пространство го смачка, защото слуша глупостите на Тити Папазов и се смее. А Никола Минчев и Росица Кирова може да слушат и да се смеят на глупостите на Вежди Рашидов, но за тях няма проблем.


Тото е мръсник, а Никола Минчев е веселяк. Защо единия трябва да бъде смачкан, а за другия няма проблем?


Този двоен стандарт е отвратителен и единственият смисъл да пиша всичко това е, защото съм сигурен, че има много хора, които правят разликата между лъжата и истината, между лицемерието и истината, между популизма и истината. Всъщност знам, че има много такива хора", пише Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 10.08.2023 12:53

    Точно ти ли чалгар го критикаваш .Човека , който опросточи нацията с неговите вулгарни шоута ....нямаш право да съдиш !!

  • 002 Anonimen 10.08.2023 12:02

    той и амер. посланик се смее весело и щастливо, защото е попаднал на най-тъпите аборигени в света, сами се бият в котела, една другарка галя върти на пръста си бг правителство и парламент и ги тика към бездната

  • 001 Anonimen 10.08.2023 11:44

    гледай как бащата педофил тормози майката на децата си, за да ги вземе и да мърсува - майката Ваня Янакиева от Бургас е безпомощна, нали се правеше списък на педофилите, как съдът му дава децата

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв