"Доколкото разбирам новите парламентарни избори ще бъдат за регулатори, ние няма да работим за парламентарно мнозинство и Министерски съвет. Регулаторите се разпростират до голяма степен от това, което парламента и общините правят.

Свързани новини

29.02.2024 09:44

Споразумение до седмица или избори: Борисов

Видян 1175 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ние сме партия за европейско развитие на България. Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, снадки и сварки. Ще проявим хладнокръвие и ще извървим целия път, както правят европейските партии.


 На 5-и март ще представя коалиционното споразумение на партията, на 6-и ще го предоставим на колегите от ПП/ДБ, на 8-и Денков и Габриел трябва да са привършили оценките на министрите. Ако искат да разговаряме за коалиционно управление за целия мандат ще има време през тези няколко дни да направят бележки, ще има и преговаряща група от наша страна. На 8-и, ако сме се разбрали - вървим напред. Ако не сме - гласуваме оставката на Денков и кабинета и отиваме на избори.


 Парламентът и парламентарните комисии се използват за предизборна кампания. Ако правилно разбирам новите парламентарни избори ще бъдат за регулатори. Ние няма да работим за парламентарно мнозинство и Министерски съвет, а в кампанията ще си говорим само за регулатори ли? Първо министрите и кметовете трябва да си свършат работата, регулаторите най-лесно работят тогава.


Вчера един от най-добрите ни разследващи журналисти Христо Грозев в "Свободна Европа" изнесе данни за това, че България се разследва по теми, по които много пъти сме говорили - пране на пари и то през изпращането на оръжието за Украйна. Спомням си как в тогавашната четиринитна сглобка се говореше как един патрон не сме изпратили, а в същото време в публикации в много сериозни немски издания казваха, че сме едни от първите, които най-много оръжие сме дали за Украйна.


Личен избор на Тагарев е дали ще си подаде оставката. От всичко, което разбрахме вчера, се оказва, че той не е свършил и 1/5 от работата, която парламентът му е дал възможност, дори без да трябва да носи отговорност за това. Как да му напиша висока оценка, след като на въпрос къде са БТР-ите, той отговори, че са в София. Заместниците му са виновни, а неговата единствена отговорност е да се снима в Елисейския дворец", съобщи Бойко Борисов.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 29.02.2024 16:16

    Избори - хаха! Освен купените, никой не гласува щот едни и същи крадливи циганори се връткат насам-натам повече от 10г. Закривайте държавата и толкоз, цигани държава не могат да имат.

  • 005 снимки и записи 29.02.2024 14:59

    Не е ли време тиквоний да се покрие някъде, далече от телевизорите?

  • 004 Anonimen 29.02.2024 13:07

    Най-големият престъпник в българската история!

  • 003 Anonimen 29.02.2024 10:41

    превърнахме Ел Салвадор от най-опасната държава в света, към най-безопасната. Постигнахме това, като отрекохме глобалния елит и неговите НПО - та. Казахме им - стига.

  • 002 Anonimen 29.02.2024 10:38

    този шопски печенег вече много издиша, горкият , чуди се и се мае де ще му излезе краят

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей