слъви

Свързани новини

13.06.2023 17:56

Спецов и жената на Лорер се върнаха. Чакаме Миро, Киро, баджанак му, лелята и цялата рода: Слави Трифонов

Видян 4919 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Да си представим една ситуация. Във Франция излизат записи на Макрон и в тия записи Макрон казва: „Да сложим наши хора начело на службите по честен или нечестен начин. И да сложим наши хора начело на полицията преди изборите“.


След което казва, че „предложенията за шефовете на службите са одобрени от посолството“.
Какво би се случило във Франция, ако излезе такъв запис? Колко хора ще излязат по улиците и колко време ще издържи Макрон начело на държавата? Предполагам, че отговорът ви е ясен. А в България? Наистина има такъв запис. Асен Василев ги каза тия неща. Сега той е финансов министър и прави бюджет. Жената на Лорер е назначена отново, Спецов се върна на бял кон и чакаме Миро, Киро, баджанак му, леля му, чичо му и цялата им рода да заемат постове във властта. И всичко това стана с благословията на този, заради когото бяха създадени. Този, когото арестуваха, плюха, унижаваха, обиждаха, а сега е техен партньор, приятел, съюзник, пазят му имунитета и разчитат на него като на брат - Бойко Борисов.


Да, такава е истината. Не е като във Франция, но пък все още има свобода на словото.
Аз мога свободно да изразявам мнението си и затова още веднъж ще кажа следното: Асен Василев, Киро, Миро и цялата им рода за нищо на света не бива да се докосват до власт. И тези или този, които позволят това да се случи, ще носят цялата отговорност и ще трябва да понесат последствията на това, което предстои, написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във ФБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 27.06.2023 21:13

    тн селска или градска ителигенция само пита у кого е кокалът и се затичва бързо да не я изпреварят да му целуне ръка и да чака бонуси, друго няма, това е, а въпросният кокал е чудно защо най-често е в ръцете на дупничани или в близките селища до към софията и петрич

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак